Előkerült egy kivágott jelenet Az ördög Pradát viselből, ami teljesen megváltoztatta volna az egész filmet

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ördög Pradát visel című film minden egyes divatrajongó lány kedvencei közt szerepel, olyannyira, hogy sokakat ez a mozi indított el abba az irányba, hogy divattal foglalkozzanak, női magazinnál dolgozzanak – mint ezeknek a soroknak az íróját is történetesen.

Az Anne Hathaway és Meryl Streep főszereplésével készült vígjátékot két Oscar-díjra is jelöltek, meg hát ez volt az a film, amiben megismertük és azóta is imádjuk Emily Bluntot. Nos, biztosan te is azok közé tartozol, akik kívülről fújják a film minden sorát, jelenetről jelenetre ismerik a történetet és az egész sztori alakulását, de most előkerült egy olyan kivágott jelenet videója, ami mindent megváltoztatott volna.

Láttad? Az ördög Pradát visel 10 legemlékezetesebb pillanata

A klipben azt a jelenetet láthatjuk, amikor Andy és Emily segítenek főnöküknek, Miranda Priestly-nek a Runway magazin gálaestéjére meghívott vendégek felismerésével. Ez az a pillanat, amikor Andy először tesz rátermettségéről tanúbizonyságot a szigorú főszerkesztő előtt, azonban, ha ez a jelenet is benne marad a filmben, akkor tényleg másként alakulhatott volna a történet, ami még csak ekkor kezd kibontakozni.

A jégszívű Mirandát csupán a film végén láthatjuk sebezhető állapotban, amikor elárulja Andynek, hogy a férje elhagyja, erre ugyan már vannak előre utaló jelek korábban is, de ha a kivágott klip is benne marad a végső filmben, akkor már sokkal hamarabb kiderülne a nézők számára, hogy mégsem ennyire kőszívű a kemény főnök. Persze, a vallomás után egyik pillanatról a másikra visszatér az igazi Miranda, és gyorsan rendre utasítja Andyt, de ez most nem is lényeges. A most előkerült videóból már elég hamar látszott volna, hogy Miranda házassága közel sem tökéletes, és az ahogyan a főnöke megköszöni, hogy Andy kimentette őt egy megalázó helyzetből azt mutatná, hogy a fagyos, szigorú külső csak álca.

Nézd meg a Twitterre posztolt videót, és mondd el nekünk, hogy szerinted is teljesen másként tekintettél volna Miranda Priestly-re, ha ez a rövidke, de annál lényegesebb momentum is benne marad a filmben?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Zendaya bevállalta a pucérruhát, és tarolt a vörös szőnyegen

8 alkalom, amikor Zendaya bevállalta a pucérruhát, és tarolt a vörös szőnyegen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője