Fenékizom-sokkolás vagy vegán étrend? Miben rejlik a szépség és a fiatalosság titka?

2017.szeptember.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A valóságshow-k nem csak a Kardashian-Jenner-féle sorozatokban merülnek ki, vannak igencsak hasznos és legalább ennyire izgalmas reality-k. Lehet, hogy hamarabb neveznénk inkább dokumentumfilmnek, mintsem sorozatnak, ám annál jobban leköt. A tavaly az egyik kedvencünk volt a Rachel Hunter széptégtúrája a Fine Living csatornán,a volt szupermodell most visszatér, és tovább kutatja a szépség titkát, ezúttal Amerikában.

Ti mit gondoltok: a fiatalos szépség megőrzésének a titka egy adott diétában, a bőrtápláló növényi olajokban, krémekben vagy inkább a modern technológiában, az alakformáló kezelésekben és öregedésgátló orvosi beavatkozásokban rejlik? Rachel Hunter ex-modell idén tovább folytatja útját, ezúttal Amerika-szerte, hogy a Fine Living csatornán bemutassa a különböző kultúrákra szépség és egészség fenntartó módokat.

Láttad? Hagyományos természetes szépségápolási tippek szerte a világból

A most 47 éves Rachel régebben többször szerepelt a legnagyobb magazinok címlapjain, mint például a Vogue, és a legnagyobb divatházak kifutóit is megjárta már, jól ismeri a szépségipart, a folyamatosan változó trendeket. Tavaly volt látható a Fine Livingen a Rachel Hunter szépségtúrája első évada, amelyben Franciaországon kezdve Ausztrálián át Indiáig kutatta a szépség definícióját, és a fiatalos külső és egészség megőrzésnek titkait. Most az amerikai kontinensre koncentrálva folytatja útját.

A sorozat második évadában először New Yorkba érkezik, hisz az ő karrierje is itt, egész pontosan a Ford Models ügynökségnél kezdődött 30 évvel ezelőtt. Most visszatér, hogy megtudja, mi változott a modellszakmában. Még mindig tehetségkutatók keresik a reklámarcokat, ahogy a 80-as években őt is így fedezték fel, hazájában egy új-zélandi parton? Vagy manapság a közösségi média lehetővé teszi, hogy bárki népszerű és ismert legyen, míg végül az ügynökségek és divatcégek is felfigyelnek rájuk?

Florida megint egy külön világ: Rachel a plasztikai sebészet rajongóival találkozik, akik hetvenes, nyolcvanas éveikben fekszenek kés alá, hisz Miamiban a feszes bőr és a csinos alak szinte elengedhetetlen. És ezután jön még a java!

Nézz bele az izgalmas műsorba itt:

Vajon a sok lehetőség közül hol rejlik a hosszantartó szépség és fiatalság kulcsa? A természet ajándékaiban, mint a perui energiával teli ételek, a hawaii kukui dió, az argentin csipkebogyó, vagy az alaszkai gleccserek sara? Vagy a nagyvárosok modern eszközeiben?

Akár hol is, az ex-modell útja végén egy fontos megállapításra jut. Ha kíváncsi vagy, akkor kövesd a Rachel Hunter szépségtúrája 2. évadját vasárnaponként 21:00-tól dupla részekkel a Fine Living csatornán (ismétlés szerdán és szombaton 18:00-tól).

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője