Hamarosan kiderül, ki nyeri meg az idei Virtuózok versenyt!

2017.május.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Virtuózok új évada április 7-én kezdődött egy felvezető műsorral. Április 14-től péntekenként a különböző korcsoportok válogatóműsorait rendezik meg, amelyekből kilenc-kilenc versenyző jut a középdöntőbe. A tinik, a kicsik, és a nagyok középdöntőiből három-három versenyző jut a május 26-i döntőbe, ahol kihirdetik a korcsoportok győzteseit. A június 2-i fináléban pedig megszületik az abszolút nyertes, aki 2017 Virtuóza lesz.

A tévéműsorban odaítélt korcsoportdíjak, a fődíj és a pénzjutalom mellett a versenyzők számos különdíjat, koncert lehetőséget, szakmai megmérettetést, mesterkurzust, ösztöndíj-programot nyerhetnek el.

A Virtuózok, Magyarország első komolyzenei tehetségkutató műsora 2014-ben debütált. A műsorban a hagyományos tehetségkutatókkal szemben kizárólag a klasszikus zenei képzettség és tehetség számít. A zenei tálentumok bemutatása mellett a Virtuózok törekvése, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a klasszikus zenét a nézőkkel.

Az Armel Opera Festival felajánlásaként Berlinben, Londonban, illetve a Carnegie Hallban biztosítanak fellepési lehetőséget a győzteseknek.
A két korosztályos győztesnek a Berlin Philharmonie koncerttermében, valamint Londonban, a Mozart Players kíséretével adhat koncertet, továbbá a fődíjas (akit a 3 korosztályos győztes közül a közönség szavaz meg) a New York-i Carnegie Hallban léphet a nagyközönség elé.

Ezen kívül az Erste Bank felajánlott a fődíjasnak havi 1 millió forintot, a két korosztályos győzteseknek pedig havi 500.000 forintot egy éven át.

Külön ki szeretnénk emelni Kristóf Rékát, aki május 26-án, a döntőben tűnik majd fel, Nagyok kategóriában.

A 27 éves Réka egy komáromi lány Szlovákiából, aki előbb Brémában, jelenleg azonban már Münchenben tanul mesterképzésen, ének szakon. Édesanyja a háttere, a biztonságot adó szeretetforrása, akire mindig számíthat.
Egy fiatal hölgy, aki farmerban épp oly csinos tud lenni, mint egy estélyi ruhában. Szimpatikus közvetlensége megkapó. Nem modell alkat (a mai értelmezés szerint legalábbis), azonban teljes mértékben ideális. Szépsége a magabiztosságában és önazonosságában is megmutatkozik. Külső és belső harmóniája tükröződik előadásaiban, és minden megnyilvánulásában.

Jó látni, ahogy tele szájjal nevet a világra és a világgal együtt. Szívesen megy el a barátaival szórakozni épp úgy, mint ahogy egy kedvenc komolyzenei koncertjére. Igazi példaképe lehet a húszas éveiben járó fiatal nőknek, akik fittyet hánynak a mai világ női ideáljaira, és inkább önmagukban hisznek, és szeretik önmagukat. Kristóf Réka egy átlagos fiatal, hatalmas tehetséggel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nagy bejelentés érkezett a palotától Vilmos hercegről

Nagy bejelentés érkezett a palotától Vilmos hercegről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)