Három lemez, amit ebben a hónapban meg kell hallgatnod

2016.február.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Íme a három kedvencünk:

Ed Sheeran: X Wembley Edition

Nem véletlen az, hogy Ed Sheeran X albumról több szám is toplistás lett. A 2014-es lemez olyan slágereket tartalmaz, mint a Sing, a Don`t Photograph, a Thinking Out Loud vagy az I See Fire - és valljuk be, ez eléggé ritka, hogy egy albumról ennyi szám világszerte toplistás legyen. Az egyik fő pozitívuma az albumnak, hogy elképesztően sokszínű. A folk mellett indie, country, pop, hip-hop vonások is jellemzőek rá, éppen ezért bármilyen lelkiállapotnak megfelelő, és a "mindenevő" hallgatók is bátran belehallgathatnak. Ez az az album, amire lehet sírni, nevetni, táncolni, rappelni és minden mást is, amihez kedved tartja. Ed Sheeran elkötelezett rajongói most azonban az X Wembley Edition kiadásnak köszönhetően újabb élménnyel lehetnek gazdagabbak. Az újonnan kiadott lemezhez DVD is jár, mely a Jumpers for Goalposts filmet is tartalmazza.

David Guetta: Listen Again

A Listen albumon tipikusan olyan zenéket találsz, amit nyáron egy fesztiválon, vagy akár egy szórakozóhelyen szívesen elhallgatsz bármikor. Mint minden David Guetta albumhoz, ehhez is nagyon sokat hozzátesznek az olyan közreműködő zenészek, énekesek, mint például Sia, a The Script, John Legend vagy Nicki Minaj. Ötvözik a francia dj és producer stílusával a saját kifejezésmódjukat. De a nagy slágerek mellett mégis talán az I`ll Keep Loving You a legjobb szám, ugyanis nehéz nem belefeledkezni Birdy gyönyörű hangjába, aminek főleg azok fognak a legjobban örülni, akik alapvetően az indie világába szerelmesek. David Guetta Listen Again című dupla lemezes albuma 8 bónusz dalt is tartalmaz, illetve a második CD-n megtalálod a Listenin' megszakítás nélküli album mixet is.

Seal: 7

Bár a 2015-ös Vakáció című filmben a Kiss From a Rose szám sok ember agyára mehetett, mégis a mai napig ezt tartjuk a legnagyobb Seal számnak. Pedig az összetéveszthetetlen hangú énekes a 90-es években egyik fantasztikus lemezt adta ki a másik után, és felejthetetlen slágerekkel lettünk gazdagabbak neki köszönhetően. Nem mondunk semmi újat azzal, hogy Seal még mindig ugyanolyan csodálatos, mint régen volt. Legutóbbi albuma 2015 novemberében jelent meg, és nem tartogatott különösebb meglepetéseket. Seal azok közé az előadók közé tartozik, akik meg tudták tartani korábbi stílusukat, és bár tett néhány kitérőt, a 7 albummal ismét visszatért önmagához, ahhoz a Sealhez, akit mindannyian olyan nagyon szeretünk. Néhol elektronikus, máskor soulos, de alapvetően egy remek pop lemez.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője