EXKLUZÍV - Nézd meg nálunk Király Viktor új videoklipjét először!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Király Viktor megállíthatatlan, karrierje szédületesen szárnyal előre és ível felfelé, és ha nem éppen Magyaroroszágon láthatod valamelyik szenzációs koncertjén, akkor Amerikában tartózkodik és vadiúj lemezén dolgozik, melynek legújabb kislemeze és videoklipje most először nálunk látható.

Olvasd el rövid interjúnkat Viktorral, majd nézd meg a Soul Fire videoklipjét a cikk végén.

GLAMOUR: Igazán különleges helyszínt választottatok a kliphez, mesélj róla, hol forgattátok?
Király Viktor: A videoklipet Los Angelesben forgattuk, azért választottuk ezt a helyszínt, mert úgy éreztük, hogy a dal hangulatához nagyon jól illik, meg egyébként is épp kint voltam Amerikában, ezért összekötöttük a kellemest a hasznossal. A klipet a magyar Gosztola Ábris rendezte, a hangszerelést Domo X készítette, a dal szövegét és zenéjét pedig magam szereztem, kaptam egy kis segítséget hozzá Dustin Monk Voice-társamtól.

GLAMOUR: Hogyan mesélnéd el a klip történetét?
KV: A klipnek és a dalnak a története az a keserűédes szituáció, amikor vége lesz egy párkapcsolatnak és a szomorúsággal a szabadság érzése vegyül, és ezt próbáltuk tükrözni a klipben is. Az egésznek olyan könnyed, szabad hangulata van, meg ugye a zene is elég nyárias, de a szövege közben mélyebb, szomorúbb, kicsit olyan, mint a Lana Del Rey Summertime Sadness dala. A klip sztorija pedig 3 emberről szól, én és két lány, és bár semmi közünk nincs egymáshoz, közben nagyon is sok van, mert hasonló helyzetben vagyunk: mindhárman frissen léptünk ki egy kapcsolatból, ami nagyon fáj, de ugyanakkor érezzük az ezzel együtt járó szabadságot is.

GLAMOUR: Milyen pillanatokat emelnél ki?
KV: Nem tudok külön pillanatot kiemelni, mert nekem az egész képvilág nagyon tetszik. Ábris nagyon jó és szép munkát végzett, az egész klip szerintem abszolút szép lett és nézhető, élvezhető.

GLAMOUR: Éppen az új lemezeden dolgozol, mikorra várható és mit kell tudni róla?
KV: Így van, annyit tudok róla mondani, hogy mivel december 22-én lesz a lemezbemutató nagykoncert, hogy addig biztosan meg fog jelenni, legalább egy hónappal előtte, hogy az emberek megismerjék addig a dalokat.

GLAMOUR: Nem lehet könnyű folyton Amerika és Magyarország között ingázni, hogy birkózol meg vele?
KV: Ez felfogás kérdése, én nem tartom már annyira messzinek Amerikát, eléggé felgyorsult a világ, a távok már kisebbnek tűnnek, maximum a megfelelő logisztikára és időegyeztetésre kell figyelni az ottani és az itteni fellépéseket illetően.

GLAMOUR Milyen újdonságokra számíthatunk még idén tőled?
KV: Csomó új zene, csomó új videoklip, szerepelni fogok egy tévéműsorban, amiről most többet nem szeretnék még elárulni, több nagy bevásárlóközpont kampányában is feltűnök majd, úgyhogy jól látható leszek, szerencsére.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője