Sárgára festi az éjszakádat a legújabb budapesti klub

2017.július.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Július 20-án csütörtökön új klub nyitotta meg kapuit az ötödik kerület szívében, megérkezett a YELLOW Budapest.

A májusban bezárt BadGirlz helyét átvevő szórakozóhely teljesen szakított a korábbi "bérlő" koncepciójával, elképzeléseivel, az új tulajdonosok pedig egy tökéletesen új csapattal és vezetőgárdával vágnak bele a nagybetűs pesti éjjelek világába. A helyszínt kipofozták, felfrissítették és teljesen új arculattal ruházták fel, amiben a sárga a szín - ahogyan a név is mutatja - komoly szerepet kap. Az újjászületésért profi szakember gárda felelt. Bara Ákos tervei alapján készültek az új installációk, Atom Richárd álmodta meg az arculatot, míg a különleges hangulatú fotókért Bársony Bence felelt.

Ezt olvastad már? Végre! Hamarosan megnyit Jo Malone London első magyarországi üzlete Budapesten

A YELLOW egyedisége az átgondoltságon és az eddig elrugaszkodottnak tűnt gondolatok megvalósításában áll. Az alapkoncepció a "Members first" soron nyugszik, ami első hallásra akár rémisztőnek is hathat, de egyáltalán nincs szó szabadkőművesi társulásról. A klub tulajdonosai viszont nagyon szeretnék megszűrni a társaságot, akit a klubba engednek. Éppen ezért hozták létre a #membersfirst rendszert, ami RF ID-s kártyák osztásán alapul. YELLOW kártyához 3 féle módon juthatunk: a projektben résztvevők meghívása alapján, egy barátunk ajánlása alapján, weboldalon megtett jelentkezéssel illetve, a Face Control Managertől személyesen, ha a klubba látogatunk. A szűrés egyáltalán nem a néhol megszokott öltöny-nyakkendő és pénztárcavastagság kombóján alapszik. A YELLOW-ban minden egyéniséget, zenekedvelőt és társasági embert szeretettel várnak, aki éli az éjszakát, és ezt nem mások szórkozásának kárára teszi.

Ezt láttad már? Fotózd a nyár legjobb pillanatait, és bulizz a Szigeten!

Zeneileg a YELLOW a könnyen emészthető elektronikus zene mellett, elhozza nekünk minden csütörtökön, pénteken és szombaton a YELLOW Unplugged-ot, amely fiatal tehetségeket állít színpadra különböző kollaborációkban, live actekben, meglepő párosításokban. A zenehallgatás mellett a YELLOW csapata azt is elérte, hogy a pillanatok alatt kult hellyé vált BP BarBQ társasága, Serényi Tetovál Séf Zsolttal az élen, kimozduljon a VII. kerület varázsából, hogy közös erővel építsék fel a BP BarBQ Downtown, ami szintén csütörtöktől szombatig várja éhes, húsimádó barátait 19:00 és 01:00 között.

Összefoglalva a YELLOW Budapest nem csak egy klub, hanem egyszerre vagány street food hely, kellemes unplugged zenés bár és szórakozóhely, ahol egy egész estét eltölthetsz és mégsem unatkozol.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője