Télen is divatosan! Dallos Bogi izgalmas stílustrükköket mutatott nekünk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A fiatal énekesnő, Dallos Bogi új albumán már dalszerzőként is megcsillogtatta tehetségét, és nemcsak a hangjával, de a stílusával is levett bennünket a lábunkról. Csempészd be a mindennapjaidba Bogi izgalmas stílustrükkjeit!

Télen is divatosan! Dallos Bogi izgalmas stílustrükköket mutatott nekünk!
Fotó: Debreczeni Zita

Mik voltak az idei éved legmeghatározóbb pillanatai?

Az idei a változások és a megújulás éve. Elköltöztem Győrből, a családomtól, és szakmailag is egy teljesen új szerepben próbálhattam ki magam. Most kezdtem el szerzőként dalokat, dalszövegeket írni. Épp most címmel meg is jelent a nagylemezem nem olyan rég, amire nagyon büszke vagyok. Mindig is vágytam egy kézzelfogható lemezre, amin szerzőként is közreműködhetek. A zenekarommal is elég intenzív időszak van mögöttünk: nagyon sok helyre eljuthattunk a nyáron koncertezni és olyan neves előadók előtt léphettünk fel, mint az Anna and the Barbies vagy a Punnany Massif. A dalok kapcsán mindenképpen kiemelném a Már nem zavar címűt, amit közösen készítettünk ByeAlex barátommal.

Tudatos döntés volt, hogy csak most bontakozz ki dalszerzőként?
Mindig is volt bennem késztetés, de az elmúlt években még nem álltam erre készen. Akkor más szerzők dalait énekeltem, amibe nyilván volt beleszólásom, de valljuk be, az azért közel sem ugyanaz, mint amikor a sajátodat énekeled. Mostanra fogalmozódott meg bennem, hogy saját szövegeket, dallamokat írjak. Nagyon sok nóta otthon, vagy utazás közben szültetett.

Hogy látod, mennyire könnyű nőként sikereket elérni a hazai előadói körökben?

Jobban meg kell dolgozni a sikerért, ennek az az oka, hogy a legtöbb rajongó nő, a lányok viszont jobban rajonganak a férfi előadókért, mint egy női társukért. Rá kell jönnöd, hogyan tudsz női rajongókat magad köré gyűjteni úgy, hogy ne rivalizáljanak veled, hanem barátnőként tekintsenek rád.

Láttad már? A GLAMOUR 2 Szék legújabb vendége Dallos Bogi

Média-kommunikáció szakos hallgatója vagy a budapesti Metropolitan Egyetemnek. Miért ezt az irányt választottad?
Soha nem volt kérdés, hogy milyen irányba folytassam a tanulmányaimat. Mostanában jöttem rá, hogy jobban szeretek interjút készíteni vagy másról megtudni dolgokat, mint saját magamról beszélni. A műsorvezetés is érdekel, -van egy saját Youtube csatornám -, most mégis pr-marketing irányra szakosodtam, mert nagyon érdekel a háttérmunka is. Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy a zenét vagy a műsorvezetést elengedjem az éltemből, viszont bármikor eljöhet ez a pillanat. Jó, ha van egy másik út, ami felé fordulhatok.

Milyen zenével dobod fel a szürke hétköznapokat?
Nagyon pozitív ember vagyok, de fontosnak tartom, hogy meg tudjuk élni a nehezebb pillanatokat is. Időnként szeretem sajnáltatni magam, szenvedni egy kicsit, erre tökéletes, ha depresszívebb zenéket hallgatok. Rendkívül változatos az ízlésvilágom, mert imádom a popzenéket, de kedvelem a magyar underground stílust is. Mikor még otthon éltem apukámmal rendszeresen hallgattunk Európa Kiadót, Belgát meg Quimbyt. Külföldi előadók közül Kiesza, Selena Gomez, Taylor Switft zenéje és a Maroon 5 dalai is közel állnak hozzám.

Mennyire figyelsz tudatosan arra, hogy mit viselsz a színpadon?
Amikor elindult a karrierem a farmeres-pólós-mezítlábas lány voltam, akkor még egyáltalán nem figyeltem arra, mi van rajtam a fellépéseken. Most, húszévesen már jobban érdekel, milyen a megjelenésem. Mostmár a koncerteken is tudatosan figyelek erre.

Hogyan öltözködsz a hétköznapokon?
Hangulat- és napfüggő, nem vagyok az a lány, akinek mindig tökéletesen egyben van az öltözéke. Egy laza farmerban, tornacipőben, akár smink nélkül is kimegyek az utcára. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem érdekel a divat és nem követem a különböző tervezőket, véleményvezéreket.

Van olyan stílus, amivel kevésbé tudsz azonosulni?
A válltömés és a trapézfarmer nem az én világom, viszont a színek terén szeretek kísérletezni. Időnként pedig a szexibb, nőies énemet is szívesen megmutatom. Jó lenne, ha a fiatal lányok még merészebbek lennének, és nem lenne ennyi egyenfiú és egyenlány, akik egy stílust követnek. A Gardróbnapló fotózás óta, a farmer mellé sikerült néhány szoknyát, ruhát és magas sarkút is becsempészni az alapdarabjaim közé.

Mit vársz az előttünk álló új évtől?
Szeretnék új dalokon dolgozni, várható videoklip megjelenése is. Jó lenne a közönséget továbbépíteni a zenekarrommal. Szuper lenne, ha műsorvezetői ambícióimat is beteljesíthetném. Olyan dolgokat akarok csinálni, amik boldoggá tesznek, és amivel talán másokat is boldoggá tudok tenni. Sok olyan pillanatot kívánok magamnak, amit akkor érzek, amikor valaki üzenetet ír, hogy milyen hatással volt rá egy dalom. Ez csak megerősít abban, hogy van értelme annak, amit csinálok. Arra törekszem, hogy minél több és minél jobb pillanatot tudjak szerezni magamnak és másoknak is.

Íme Bogi stílustippjei:

Arany irhakabát (a szék karféján) H&M 17 990 Ft
Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

A közelgő ünnepek alatt, de akár a hétköznapokon is stílusos összhatást érhetsz ha, ha belecsempésszel egy kis arany csillogást a szettedbe!

Ruha ZARA 15995 Ft
Fotó: Debreczeni Zita

Nem kell sokat gondolkodnod, hogy milyen stíluscsavarral dobd fel a szetted, ha egyszerre lennél szexi és különleges. Mindig legyen otthon néhány mintás legging vagy harsinya!

Kabát MANGO 19995 Ft
Fotó: Debreczeni Zita

Készülj a zimankóra egy kis rétegezéssel! Nem kell háttérbe szorítani a farmerdzsekit, most egyszerű felsőként fog funkcionálni.

Pufidzseki ZARA 19995 Ft
Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

A vagány pufidzseki és a kényelmes sportcipő lesz az idei tél egyik nagy slágere. Vedd fel bátran a nőies ruhadarabjaidhoz is, így leszel egyszerre sportos és elegáns.

Kristályokkal díszített bőrkabát MANGO 27995 Ft
Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

Ha még több extrém kiegésztővel szeretnéd hangsúlyozni a szettedet, szerezz be egy kristályokkal díszített bőrdzsekit a szoknyádhoz vagy a farmeredhez!

stylist: Skyba Irina, smink: Juhász Viki; haj: Vörös Anett, stylistasszisztens: Jurik Fanni

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője