14 hét nyárig! Így készítsd fel külsődet a kánikulára

Promóció

2021.március.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Márciusban nemcsak új hónap veszi kezdetét, de belépünk a tavaszba is. Hogy rohan az idő, nemigaz? Kettőt pislogsz, és már veheted is elő a szekrényed mélyéről a szoknyákat, sortokat, spagettipántos és pánt nélküli felsőket, sőt, reményeink szerint a fürdőruhákat is. De ne aggódj, épp időben vagy a megújuláshoz! Most adunk egy kis segítséget, hogy nyáron ne kelljen olyan kötelező teendőkkel foglalkoznod, mint a szőrtelenítés és maradéktalanul ki tudd élvezni a legmelegebb évszak örömeit.

14 hét nyárig! Így készítsd fel külsődet a kánikulára
Fotó: Gettyimages.com

Bizonyára neked is megvan a megszokott szőrtelenítési módszered. Lehet, hogy havonta jársz gyantáztatni, esetleg epillátorral távolítod el a nem kívánatos szőrszálakat, de az is lehet, hogy maradtál a borotvánál, amellyel pár naponta kölcsönzöl magadnak néhány órányi simaságot. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, de tény, hogy amelyik módszer nem jár fájdalommal, az általában nem is nyújt hosszan tartó megoldást.

A Philips Lumea Prestige Villanófényes szőrtelenítő készüléke azonban kiváló lehetőség lehet, ha újítanál a szőrtelenítési rituálédon: egyrészt fájdalommentes szőrtelenítést nyújt még a legérzékenyebb tesztrészeken is, másrészt 12 kezelés után akár 6 teljes hónapnyi simaságot élvezhetsz!*

Lássuk, mit kell tenned hozzá.

Az első 6 hét

Van, amikor az ember lányának szüksége van egy kis énidőre. Erre szuper hely lehet a fürdőszoba, ahol a kedvenc playlisted mellett feltehetsz egy arcmaszkot, hajpakolást, testápolóval kényeztetheted a bőröd, kifestheted a körmeid, és szőrteleníthetsz is. Ez utóbbira érdemes már most kidolgoznod egy ütemtervet, hogy nyárra megszabadulhass a visszanövő, kellemetlen szőrszálaktól.

A vezeték nélküli funkcióval is rendelkező Philips Lumea Prestige szőrtelenítővel a folyamat pár hetet igényel, viszont az első 3 kezelés után – egy kezelést kéthetente érdemes beiktatnod – 92 százalékkal csökken a visszanövő szőr mennyisége!**

A bűvös 8. hét

A negyedik kezelést követően el is érheted a kívánt eredményt, vagyis májusban már gond nélkül felveheted a kedvenc szoknyádat. Ráadásul mindezt úgy valósíthatod meg, hogy nemcsak énidőt kölcsönzöl magadnak, de közben nem is kínzod szét a bőrödet. A Philips Lumea Prestige beépített SmartSkin érzékelővel rendelkezik, amellyel a bőrszíned szerint választhatod ki a legkényelmesebb beállítást. Ez azért fontos, mert minél nagyobb a kontraszt a szőr- és bőrszín között, annál hatékonyabb tud lenni az IPL (Intensed Pulse Light, vagyis intenzív pulzáló fény). A készülék természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálakon, valamint a nagyon fehértől a sötét barnáig terjedő bőrszín esetében fejti ki a kívánt hatást. Az IPL esetében fontos a szőrzet melaninszintje is, ezért például nem is használható fehér/ősz, világos szőke és vörös szőrzet kezelésére vagy nagyon sötét bőr esetén.

Akár 6 hónapig is élvezheted a teljes szőrtelenséget!
Fotó: Gettyimages.com

12 hét után szabadon

Ahhoz, hogy élvezhesd a hosszan tartó – mint említettük, akár 6 teljes hónapig tartó – szőrtelenséget, körülbelül 12 kezelést kell elvégezned.* Az első négyet már bemutattuk, a második négy kezelésre viszont csak a fenntartás miatt lesz szükség, és elég csupán négy-nyolc hetente beiktatnod. Szerencsére nem kell mindezt fejben tartanod, hiszen a készülékhez tartozik egy ingyenes telefonos alkalmazás is, amely személyes tanácsadódként segít a szőrtelenítési ütemterved kidolgozásában és betartásában, tanácsokat és tippeket ad minden alkalomra. Az alkalmazás a különféle testrészeid szőrtelenítésére is készít beosztást. A készülékhez ugyanis 4 különböző intelligens fej tartozik, amelyekkel az arcodat, hónaljadat, bikinivonalat és lábszáraidat szőrtelenítheted. Ez azért fontos, mert különféle testrészeken eltér a szőrzet erőssége (a bikinivonalnál például erősebb, mint máshol), az adott testrész íveltsége is kihívást jelenthet, gondolj csak a hónaljadra. A különböző fejek különféle íveltségre és intenzitásra vannak tehát kialakítva. A felhelyezéskor a készülék automatikusan be is állítja az adott testrészre szabott fénykezelést. A kezelés csupán egy-két percig tart, a lábadat is legfeljebb 8-9 perc alatt szőrtelenné varázsolhatod a megfelelő fejjel.

Nézd meg a videót, amelyből megtudhatod, hogyan használd a Philips Lumea Prestige Villanófényes szőrtelenítő készüléket!

Ez lehet tehát a szőrtelen korszakod kezdete! Kattints IDE és vágj bele a megújulásba még idén tavasszal, hogy a legjobb formádat hozhasd a nyári szezonban!

* Átlagos szőrmennyiség-csökkenés 12 kezelés után: 78% a lábakon, 64% a bikinivonalon, 65% a hónaljon.

** A lábak esetében 3 kezelést követően 55 nőből 27 92%-os vagy magasabb eredményt ért el.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezt nem láttuk jönni: Kamilla királyné is belekóstolt a meztelenruha-trendbe

Ezt nem láttuk jönni: Kamilla királyné is belekóstolt a meztelenruha-trendbe

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője