5 beauty-termék, amely nélkül nem érdemes elindulni nyaralni

2020.augusztus.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez a nyár más mint a többi, azonban fokozott elővigyázatossággal utazhatunk, és ilyenkor nem érdemes otthon hagyni a szezon legmenőbb és leghasznosabb beauty-termékeit sem. A Nivea egy szuper válogatással érkezett, hogy a nyaralásunk során a fényvédelem mellett más szépségápolással kapcsolatos dolgokra is ügyelni tudjunk.

5 beauty-termék, amely nélkül nem érdemes elindulni nyaralni
Fotó: Northfoto

Q10 Anti-Age & Anti-Pigments Napozó Arckrém FF 50 - 2 649 Ft *

Ez a szuper termék kiemelkedő védelmet nyújt az arc különleges bőrének. Bőrgyógyászatilag tesztelt UVA és UVB sugarak elleni védelmet biztosít, akár mindennapi is használatra tökéletes. Q10 tartalmának köszönhetően nem csak a napsugarak káros hatásai, hanem a ráncok és a pigmentfoltok kialakulásától is véd. Nem hagy fehér maradványt a bőrön.

Napozás Utáni Barnulást Támogató Testápoló - 2 799 Ft*

Ez a bio aloe verát és pro-melanin kivonatot tartalmazó barnulást segítő napozás utáni testápoló tartós barnaságot és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőr számára. A természetes pro-melanin formula segíti a természetes barnulás folyamatát. Könnyű krémes zselé állag, használatakor nem hagy ragacsos érzetet maga után. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

Fresh Revive Szárazsampon Sötét Hajra - 1 349 Ft*

Ez is tuti jól fog jönni a nyaraláson, pláne, ha nincs kedved minden nap hajat mosni. Ez a száraz sampon az összetevők tökéletes elegyének köszönhetően gyengéden tisztít, nem irritálja a fejbőrödet és felfrissíti a hajadat. A finomabb szemcseméret segít, hogy maradványok nélkül távolítsa el a szennyeződést a zsíros hajról, ami megőrzi színét és fényes marad. Édes, ámbrás-púderes illatával biztosan elvarázsol.

Fresh Orange izzadásgátló deo spray - 899 Ft*

Egy frissítő nyárias illatú dezodor bizony nem maradhat ki a bőröndből. Ez a készítmény hatékonyságával biztosítja a száraz bőr érzését, hogy egész nap magabiztosnak érezhesd magad. Gyengéd a bőrhöz, de hatékonyan véd az izzadság és a testszag ellen is. Illatában a pezsdítő narancs illat dominál, melyet a sárgabarack gyümölcsös illata és a zöld virágok tavaszias illata kísér.

MicellAIR Expert Bőrfinomító Arclemosó Gél - 2 199 Ft*

A szép smink alapja a tiszta, egyenletes arcbőr. Fontos, hogy kiemelt figyelmet fordíts az alapos arctisztításra! A micellás technológiát, tejsavat és radírozó szemcséket ötvöző formula hatékonyan tisztítja bőrödet, eltávolítja az elhalt hámsejteket, hogy az üde és egyenletes legyen. Ezután jöhet is a tökéletes nyári smink!

*A feltüntetett összegek ajánlott fogyasztói árak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője