8 hajtrend a Pinterestről, amiért érdemes élni 2017-ben

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Pinteresten, ahogy az Instagramon rengeteg szépségtrendnek lehet hódolni, vagy csak simán nézegetni őket. Most összeszedtük azt a 8 hajtrendet a Pinterest oldaláról, amit 2017-ben nyugodtan kipróbálhatsz, főleg a nyári fesztiválok idején.

Ariana Grande haj
Fotó: Pinterest

Íme a kedvenceink:


1. Feszes copf korlátok nélkül

Nehezen tudunk olyan sztárt mondani, akinek tökéletesebben állna a feszes copf Ariana Grandénál. Már minden hosszúságban és variációban láthattuk a fonatjait, ami Ariana védjegyévé vált. A képeit nézegetve nekünk már csak egyetlen kérdésünk van: miért nem lett ez előbb divatos?

2. Dobd át: ismét középpontban az oldalválaszték

Fotó: Pinterest

Fénykorát éli a "most keltem" frizura. Amikor nincs időd, és folyamatos rohanásban vagy, ez a laza, kócos trend lehet a te kedvenced is. De hogy egy kicsit még fokozzuk a hatást: divatba jött az oldalválaszték, így nincs is jobb kombináció, mint amikor a kócos tincseidet csak úgy lazán oldalra dobod!

3. A természet inspirálta

Fotó: Pinterest

Nem csak a hullámzó vízből, vagy a szélfútta lombokból lehet inspirálódni, hanem akár a növények színeiből is. Bár igencsak merész választás ez a viselet, mindenképp csillagos ötös jár annak, aki a hajviseletében is a természet iránti szeretetét hangsúlyozza.

4. Legyen olyan a hajad, akár egy hercegnőé

Fotó: Pinterest

Nem csupán az előkelőségeknek lehet olyan a frizurájuk, amelyeket a magazinokban vagy a Pinteresten látsz. Néhány egyszerű lépésben te is elkészíthetsz magadnak egy olyan félig feltűzött hajat, ami elegáns, de mégis hordható viselet, akár még a hétköznapokon is.

5. Bronde, szőkés-barna a csúcson!

Fotó: Pinterest

Ismered az érzést, amikor képtelen vagy választani két hajszín között? Nem is kell már ezen dilemmáznod, ugyanis megérkezett a bronde hajszín, ami a barna (brown) és a szőke (blonde) különleges ötvözete. Ne egy általános világosítást képzelj el a hajadon, hanem inkább egy olyan természetes hatású árnyalatot, amely teljes harmóniában áll a hajszíneiddel.

6. Blorange, a szőke és vörös lenyűgöző keveréke

Fotó: Pinterest

Ezt a színt leginkább a rózsaarany unokatestvérének nevezhetjük. Nekünk nagyon tetszik, kiváltképp, hogy a barackos árnyalatok most kifejezetten hódítanak. Ha bevállalod ezt a színt, biztosan mindenki téged fog figyelni, ahogy lobogtatod a cuki loknijaidat...

7. Zöldbe borulhatsz!

Fotó: Pinterest

A zöld már nem csak a fák koronájáról, vagy a virágok leveleiről köszönhet vissza, hanem akár a hajadról is! Egyfajta szimbóluma lehet ez a lelkes környezetvédelemnek, ugye találó? Reméljük, hogy hamar felüti a fejét a divatvilágban is ez a nézet!

8. Nem egy, hanem rögtön kettő!

Fotó: Pinterest

Talán sokan szeretnétek megtalálni a bennetek rejlő Leia Hercegnőt, vagy csak szimplán valami trendire vágytok? Bármelyik is jár közelebb az igazsághoz, ezt a trendi pandafrizurát bármikor könnyedén elkészítheted, akár tükör nélkül is. Ha valami még extrábbra vágysz, dobd fel néhány fonattal!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bak ne változzon a párja miatt, a Nyilast átverik - április 25.

Napi horoszkóp: A Bak ne változzon a párja miatt, a Nyilast átverik - április 25.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője