A szépség kulcsa 2017-ben

2017.február.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tavaly még elvesztünk a pókszempillák, természetes hajak és rózsás arcok tengerében, 2017-ben pedig már várjuk a kifutók inspirálta újdonságokat, épp úgy, ahogy Gucci Westman, sminkes is. Egy jó tanácsot fogadj meg azért magadnak az újévben, amit a sminkmester adott:

A szépség kulcsa 2017-ben
Fotó: Jeremy Scott SS 17

„A trendek nem arra vannak, hogy lemásoljuk, hanem hogy értelmezzük, újragondoljuk és személyre szabjuk őket.”

Ezek lesznek a 2017-es év nagy kedvencei:

Fotó: Prada SS17

Talán az egyik legmeghatározóbb show a szezonban a Prada bemutatója, mint az egyik legfelkapottabb inspirációs forrás. A mostani idényben a fiatalos, tiszta, üde arc volt a nyerő, egy laza, vizes, fiús hajjal párosítva. Mi imádjuk az oldalválasztékot. És te?

Fotó: Gucci SS17

Ha csak rápillantunk egy igazi Gucci lányra, észrevehetjük, hogy viselete abszolút extra. Ha nem akarod, hogy túlzottan sok legyen a megjelenésed, a sminkedet vedd vissza a minimálisra, hogy a harmónia megmaradjon. Leheletnyi szempillaspirál egy nude ajakrúzzsal mindent visz.

A tökéletes bőr soha nem fog kimenni a divatból. Először is tedd fel a Neogence hialuronsavas hidratáló esszenciát, hogy ragyogó és friss legyen a bőröd. Miután beivódott, a Clinique Even Better alapozója természetes fedésének köszönhetően tökéletes és egyenletes hatást biztosít. Néhány vonal a MAC Quiktrik highlighterével a T-vonalra pedig még senkinek sem ártott meg, ahogy az Artdeco Cream Rouge pirosítója sem. Ha szeretnéd optikailag nagyítani az ajkaid, de megtartanád a natúr hatást, Kylie Jenner MALIBOO Lip Kitje legyen a segítségedre. A L'Oréal Paris Color Riche matt szemhéjpúdere pedig csak hab a tortára.

Fotó: Courreges SS17
Fotó: Chanel SS17

Lilás árnyalat, korall vagy fukszia? Mindegyik jó döntés és optikailag dúsítja is az ajkaid. Mi imádjuk mindegyiket világos bőrűeken egy kevés highlight-tal és egy leheletnyi rózsaszínes pirosítóval. Vagy ha valami vadabbra vágysz, egy sötétbordó vagy egy feketébe hajló vöröses szín is bámulatos. Csekkold le a CHANEL színeit, mert egytől egyig lélegzetelállító.

Fotó: Nina Ricci SS17

Nem szabad a múltban élni, de a stílust bármikor bevállalnánk. Kék szemhéjpúder vagy kék szempillaspirál? Ide vele!
 

Fotó: glossier.com

Napbarnított bőr, szeplők és natúr ajkak, mi másra lenne még szüksége az embernek? Talán csak egy jó tengerparti koktélra.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője