Ezek azok a termékek, amiktől azonnal jobban érzed magad

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Akár napozásról, egy esti relaxáló zuhanyzásról vagy a hajad ápoltságáról van szó, mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a legjobban érezd magad a bőrödben. Olykor megesik, hogy nem vállalod a szandált, mert kemény a sarkad? A GLAMMIES nyertesei között is találhatsz erre megoldást, de van termék, ami a nehéz napokon segít át.

A legjobb napozótermék gyógyszertári kategória nyertese:

BIODERMA Photoderm Max Brume Solaire SPF 50+ 5999 Ft/150 ml (1 ml/39,99 Ft)

A legjobb napozótermék luxus kategória nyertese:

LANCASTER Sun Sport Instant Cooling Mist SPF 30, 10 800 Ft/200 ml (1 ml/54 Ft)

Egyedülálló Full Light technológiának köszönhetően nem csupán az UVA- és UVB-, hanem az infravörös és a látható fénysugárzás káros hatásai ellen is hatékony védelmet nyújt. A termék különlegessége, hogy nedves bőrön is alkalmazható, és mozgás hatására frissítő összetevők aktiválódnak, így különösen előnyös a vízparti sportok szerelmeseinek.

A legjobb fürdőtermék kategória nyertese:

ZIAJA kakaóvajas tusfürdő 999 Ft/500 ml (1 ml/1,99 Ft)

A Ziaja kakaóvajas tusfürdő gyengéden lágyítja és láthatóan puhává teszi a bőrt, intenzíven hidratál. Aktív hatóanyagokat B5 provitamint (D-panthenol), A és E vitamint, valamint természetes eredetű kakaóvajat tartalmaz. Természetes anti-oxidáns tartalmának köszönhetően minőségét tartósító szerek nélkül is hosszú ideig megőrzi. Parabén mentes termék. A gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikája által tanúsított termék (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak.

A legjobb lábápoló kategória nyertese:

SCHOLL Velvet Smooth 13 999 Ft

Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő rotációs fejeit most tengeri ásványokkal láttuk el, amelyek segítségével egyszerűen varázsolhatja gyönyörűen simává talpait. Hatékonyan, de mégis finoman távolítja el a megkeményedett bőrt. Válassza ki az Ön bőrének megfelelő forgófejet és meg fog könnyebbülni, miután talpát ismét puhának és simának érezheti.

A legjobb hajápoló kategória nyertese:

L'ORÉAL PARIS Botanicals sampon 2199 Ft

A sáfrányosszeklice-, kókuszdió- és szójaolaj különleges kombinációja egy ápoló formulában, a haj mély táplálásáért.

A legjobb hajápoló gyógyszertári kategória nyertese:

BIODERMA Nodé DS+ 4140 Ft

Krémsampon korpás fejbőrre, amely hatékonyan küzd a korpa okai és tünetei ellen. Megszünteti a hámlást, hosszantartóan csillapítja a viszketést. Nyugtatja a fejbőrt és gátolja a tünetek kiújulását.

A legjobb hajápoló professzionális kategória nyertese:

KÉRASTASE Aura Botanica Essence d`Éclat 11.200 Ft/100ml (1 ml/112 Ft)

99% természetes összetevők - Szilikonmentes és parabénmentes. Az Essence d`Éclat hajápoló termék a hajat táplálja, védi, segít meggátolni a szöszösödést és megkönnyíti a haj fésülését és szárítását. Könnyed kétfázisú textúrájának köszönhetően nem nehezítiel a hajat. Az édes narancsból nyert esszenciális olajnak és a damaszkuszi rózsa illatos vizének érintése lenyűgözi az érzékszerveket. Természetes eredetű hatóanyagok: szamoai kókuszolaj - marokkói argán olaj - damaszkuszi rózsavíz

A legjobb hajformázó professzionális kategória nyertese:

KÉRASTASE L`incroyable Blowdry 6400 Ft/150 ml (1 ml/42,67 Ft)

Újraformázhatóságot biztosító fantasztikus hajformázó tej. Hőre aktiválódó hajformázó, az egész napos tartásért. 230 fokig hővédelmet nyújt. Párataszító hatású. Már 150 fokos hő hatásra reaktiválódik, a haj újraformázhatóvá válik.

A legjobb női higiéniai termék kategória nyertese:

ALWAYS Pad Ultra Super Duo 16ct

Bármit hozzon is a nap, az Always Ultra betétekre mindig számíthatunk! Az Always Ultra Super Plus szárnyasbetétek megbízható, akár 100%-os szivárgás elleni védelmet nyújtanak. Az Always Ultra betétek a nedvességet magukba záró zselét tartalmaznak, ami nem képes a szivárgásra. Szagsemlegesítő technológiájuk nem csupán elfedi, de meg is gátolja a szagok kialakulását. Az Always Ultra betétek 3mm vékonyak, mégis akár 100%-os szivárgás elleni védelmet és kényelmes érzést biztosítanak. Az Always Ultra Super Plus betétek hátsó, megtoldott része még nagyobb felületen nyújt védelmet, miközben a szárnyak a helyükön tartják a betétet és az Always legkiválóbb védelmét nyújtják a menstruációs szivárgások ellen.

A legjobb kozmetikai eszköz és kiegészítő kategória nyertese:

LA ROCHE-POSAY My UV Patch

A La Roche-Posay átütő digitális innovációja játékosan tanítja meg a napon való helyes viselkedést. A My UV Patch az emberi hajszálnál is vékonyabb, rugalmas (együtt mozog a bőrrel), légáteresztő UV-szenzor. A felhasználók egy ingyenes applikáció segítségével beszkennelik a tapaszt, amely elemzi a fotoérzékeny festék-négyzeteket az UV-sugárzás mértékének meghatározásához. Egy okos algoritmus segítségével a felhasználó adatai alapján - fototípus, bőrtípus, földrajzi hely és időjárási viszonyok - az applikáció alapvető információkat generál a megfelelő viselkedésről és a használandó védelemről. Egyes Anthelios napvédőkhöz csomagolva elérhető, korlátozott számban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

6 dolog, ami segít pozitívnak maradni kerekesszékesként

6 dolog, ami segít pozitívnak maradni kerekesszékesként

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)