Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ne hidd, hogy a vagány fonatok csak a fesztiválszezonban hódítanak! Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő és a Braidme & More alapítója segítségével most megmutatjuk a szezon legmenőbb hajkoronáit, melyet akár az új évben is bármikor megvillanthatsz!

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?
Fotó: Bognár Bogi

Szenvedélye a hajfonás

Mindig is közel állt az egykori szépségkirálynőhöz, véleményvezérhez és műsorvezetőhöz a szépségápolás világa. A 2018-ban berobbant Braidme & More vállalkozása a hajfonás és hajformázás mellett sminkeléssel, illetve professzionális hajápolási és hajformázó szerek, hajékszerek értékesítésével is foglalkozik.

Nincs is csodásabb egy egyszerű, mégis trendi megoldásnál. Ezúttal ne elégedj meg a hagyományos hajhosszal, varázsolj inkább égig érő fonatot, melynek minden libbenését ámuldozva nézik majd az utcán! Ha kedved tartja, bátran vess be a hajszíneddel megegyező árnyalatú póthajat és elfelejtheted a határokat!
Fotó: Bognár Bogi

Hogyan született a Braidme and More ötlete?

Már kislányként is imádtam, amikor anyukám befonta a hajamat, és szebbnél szebb frizurákat készített nekem. Később versenyszerűen táncoltam, így még fontosabb lett az életemben a csinos és praktikus frizura. 2014-től pedig, amikor megválasztottak Miss World Hungary-nek, még nagyobb hangsúlyt fektettem a megjelenésemre. Már akkor megfogalmazódott bennem, milyen jó lenne egy olyan hely, ahol bejelentkezés nélkül tudnak fogadni, és a klasszikus egyenes és hullámos frizurán túl, különböző fonási technikákkal is színesítik a stílusomat.

Szerinted mi a Braidme & More sikerének a titka?

Egyrészt a legjobb szakemberek foglalkoznak mindenkivel, a legfőbb küldetésünk, hogy messzemenően a legszélesebb körben elégítsük ki a vendégek igényét. Naprakészek vagyunk a legfrissebb trendekben, másrészt nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra is. A közösségi média és a különböző internetes felületeket felhasználva megpróbáljuk minden nap bebizonyítani, hogy a fonás soha nem megy ki a divatból. Ráadásul kényelmes viselet, kevésbé zsírosodik a haj és nem roncsolódik, nem kell kitenned különböző károsító hőhatásnak. Sokan azt gondolják, hogy a különböző fonatok inkább a nyár, a fesztiválok legfőbb hajviselete. Az egyik legfontosabb küldetésemnek érzem, hogy bebizonyítsam, hogy az évszaktól függetlenül minden alkalomra találhatsz egy olyan fonási technikát, amibe igazán bele tudod vinni az egyéniségedet.

Mit gondolsz, a különböző ünnepek is jó alkalmak arra, hogy egy szép fonattal színesítsük a megjelenésünket?

Abszolút, pláne, hogy rengeteg olyan fonás van, ami igazán különleges és ünnepi! Mikor máskor, ha nem a családunkkal töltött meghitt percekben legyünk a legszebbek?

Próbálj ki egy elképesztően innovatív formavilágot! Bár elsőre rendkívül bonyolultnak tűnhet ez a fémkarikákon átbújtatott dizájn, csupán egy kis gyakorlással akár magadon is elkészítheted! Kapd fel hozzá a legmenőbb farmerdzsekid, és kész is az igazi stílusikon!
Fotó: Bognár Bogi

Van kedvenc fonási technikád?

Nehéz lenne egyet kiemelni, hiszen az összes fonási technika a szívem csücske. Nagy kedvencem a póthajas fonás, ami nem csak nyáron, hanem a télen is remek frizuratrükk, hiszen még dúsabb hatást ad, egyedi megjelenést kölcsönöz, akár az ünnepekre is. Ahogy mindenki más ilyenkor, én is nagyon figyelek, hogy minden összhangban legyen. Hasonlóan nagy kedvencem a vízesés és a fél holland fonási technika is, ami amennyire egyszerű, annyira látványos tud lenni.

Ezek a leheletvékony fémes színű szálacskák apró csillagként ragyognak majd a loknik között, ráadásul még a hővel való formázást is gond nélkül kibírják. Már csak azt kell kitalálnod, hogy milyen színt választasz!
Fotó: Bognár Bogi

Fotó: Bognár Bogi

Smink: Szabó Doris

Haj: Adél/Braid me and more

Ez a cikk eredetileg a GLAMOUR 2019. decemberi számában jelent meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője