Kiderült, melyek a legglamúrosabb dekorkozmetikumok idén!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hazai GLAMOUR történetében másodjára került megrendezésre a GLAMOUR GLAMMIES díjátadó. Ahogy a tavalyi évben is, a nyerteseket ismét Ti szavazhattátok meg és a legszuperebb beauty kincsek közül választhattátok ki a legjobbakat. Több, mint 65000 szavazat érkezett be hozzánk, ami alapján eldőlt, hogy az idei évben ki nyerte meg a GLAMMIES legjobbjainak járó díját a dekorkozmetikumok között. Lássuk kik lettek a ti kedvenceitek:

A legjobb alapozó, primer, púder kategória nyertese:

CATRICE H.D Liquid coverage 24H 2299 Ft

A Catrice H.D 24H alapozóval egyenletes, hibátlan arcbőrt érhetünk el high definition kivitelben. A pipettás applikátorral felvihető, extra-könnyű, folyékony textúra kiváló fedést, és akár 24 órán át tartó matt hatást biztosít. Különböző bőrszínhez választható négy árnyalatban. 30 ml-es kiszerelésben. Az alapozó exkluzív üveges csomagolásban kapható.

A legjobb alapozó, primer, púder luxus kategória nyertese:

ARTDECO Nude Foundation 9390 Ft

Az ARTDECO Nude Alapozó pillekönnyű, tökéletesen mattít és korrigál. Makulátlan, természetes megjelenést nyújt maszk hatás nélkül az egyenletes fedésnek és az ultrafinom színfelvitelnek köszönhetően. Különleges gömb alakú részecskéivel mattítja a fényes bőrt, és láthatóan lágyítja, kisimítja az apróbb ráncokat. A rendkívül lágy folyékony textúra gyorsan felszívódik és egyenletesen vékony felületet képez az arcon, akár egy második bőrréteg. A mikrofinom pigmentek kiváló tartósságot nyújtanak. Praktikus csomagolásának köszönhetően cseppenként adagolható és fedőképessége ismételt rétegekkel növelhető. Az alapozó 4 árnyalatban elérhető: a No. 70 "vanilla chiffon", No. 75 "natural chiffon" és No. 80 "honey chiffon" árnyalatok minden bőrtípusra alkalmasak, míg a No. 90 "tan chiffon" árnyalat a hideg bőrtípusúak ideális választása. Az E-vitaminban gazdag Nude Alapozó klinikailag és bőrgyógyászatilag is tesztelt.

A legjobb bronzer, kontúrozó, highlighter kategória nyertese:

ESSENCE prismatic rainbow glow highlighter 1299 Ft

A szivárványszínű púder irizáló, színes, prizmaszerű ragyogást hoz létre az arcon.
 
A legjobb ajakápoló és -színező termék kategória nyertese:

AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs 1799 Ft

Egy rúzs akkor mutat igazán, ha ajkaink simák és ápoltak. Az AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs innovatív formulájának köszönhetően egy lépésben színez, táplál és hidratál. Amellett hogy gyönyörű, gazdag és egyenletes színbe öltözteti az ajkakat, jojoba olajat, mézet és méhviaszt tartalmazó tápláló összetételének köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja is azokat. 15-ös fényvédőfaktorral pedig a nap káros sugaraitól is óvja az ajkak érzékeny bőrét.

A legjobb ajakápoló és -színező termék luxus kategória nyertese:

ARTDECO Mat Lip Powder párnás ajakpúder stift 4790 Ft

Az ARTDECO kiemelkedő újdonsága a Mat Lip Powder párnás ajakpúder stift. A por állagú pigmentek gondoskodnak a hosszantartó és vízálló hatásról. A kupakban található színezett púder könnyen rátapad a kúp alakú applikátorra, amikor lecsavarjuk a ceruza tetejét. Kőolaj- és parabén-mentes. Mandula olaj tartalma miatt nem szárít, a cserepes ajkakat simává és rugalmassá varázsolja a krémes formulának köszönhetően. Hat elképesztően intenzív színben az egyedi ajkakért: No.10 `hypnotic red` igéző piros és a No.30 `vibrant pink` színektől a vörös szőnyegen érezhetjük magunkat. A No.25 `lovely blossom` árnyalat, minden hölgynek ideális választás, a No.35 `hibiscus bloom` mély bordó színnel az ajkak figyelemfelkeltővé válnak. A No.15 `mango mania` és a No.20 `spring day` színek üdeséget árasztanak.

A legjobb szempillaspirál kategória nyertese:

Avon mark. Spectralash szempillaspirál 2099 Ft

A legjobb szempillaspirál luxus kategória nyertese:

MAC in extreme dimension lash szempillaspirál 7000 Ft

A M∙A∙C könnyű, hab állagú formulája egyszerre dúsít, hosszabbít, és ad gyönyörű ívet a szempilláknak, miközben óvja azok puhaságát és rugalmassággát. A méretes műanyag kefe optimális mennyiségű festéket vesz fel három ponton, így biztosítva, hogy a maximális mennyiségnél ne vigyünk fel többet, megelőzve a szempillák nem kívánatos összetapadását. A kefe hegyének formája segít az alsó szempillák és a szemünk sarkában lévő aprócska szálak precíz kifestésében. Az eredmény: extrém hatás, ami nem maszatolódik el, nem csomósodik, nem kenődik.
 
A legjobb szemfesték kategória nyertese:

CATRICE COLLECTION szemhéjpúder paletták 1659 Ft

Négy szemhéjpúder paletta, kilenc erősen pigmentált, hosszantartó szemhéjpúderrel, gyönyörű letisztult kivitelezésben. A paletták mindegyike tartalmaz matt kontúrozó, és highlighting, kiemelő árnyalatot. Elérhető Matt, Copper, Blossom és Nude változatban.

A legjobb szemceruza és tus kategória nyertese:

LANCÔME Grandiôse Liner dönthető szemhéjtus 10 900 Ft

A Lancôme megalkotta a szemhéjtust, melyet a sminkmesterek technikája inspirált. A tusnyél 35 fokban hajlítható, hogy a lehető legprecízebb tusvonalat lehessen megalkotni. Sűrű intenzív formulája kiemeli a szemeket és még drámaibbá varázsolja a tekintetet.

A legjobb körömlakk és –ápoló kategória nyertese:

AVON mark. Gél hatású körömlakk 1398 Ft

Alkosd meg egyedi mesterműved a körmeiden! A mark. Gél hatású körömlakkok továbbfejlesztett formulája ápoló omega olajokkal gazdagadott, így akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosít körmeinknek. Az új mark. Gél hatású lakkok segítségével UV lámpa nélkül készíthetünk magunknak tartós és ragyogó manikűrt, mely a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemosható. Az új árnyalatokon kívül a kollekció egy Gél hatású fedőlakkal is gazdagodott, ami segít tartósabbá tenni a színt, használatával a manikűr nem töredezik, és nem pattog le.

A legjobb körömlakk és -ápoló professzionális kategória nyertese:

CND Shellac 5990 Ft

A SHELLAC(™) a CND(™) 14+ Napig tartós lakkrendszere. Kérd körmösödtől ezt a hosszantartó lakkot. Könnyű felvinni, akár csak a körömlakkot. Nem nehezíti el a körmeidet és nem igényel reszelést vagy csiszolást az eltávolítása. Éppen ezért, a természetes köröm nem sérül alatta. Zselé tartósságú körömlakkok az amerikai CND márkától. Hosszan tartó, fényes körmök több, mint 14 napon át! Professzionális termék.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője