Kipróbáltam a FOREO Luna Fofo okos arctisztítót: ezért fogsz pillanatok alatt beleszeretni

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amikor először hallottam az okos arctisztító kifejezést, fogalmam sem volt, mire is kellene gondolnom.

Aztán szerencsére lehetőséget kaptam a tesztelésére és már az első alkalommal rájöttem nem csak arra, hogy miért okos, de arra is, hogy mostantól kihagyhatatlan eleme lesz a napi arcápolási rutinomnak.

Mi is az a FOREO Luna Fofo

Az innovatív svéd cég, a FOREO egy új készüléket a LUNA Fofo okos arctisztító eszközt dobta piacra szeptemberben, amely egy ultra-higiénikus, orvosi szilikon borítású arctisztító készülék, speciális bőr-érzékelőkkel.

A 24 karátos arannyal bevont érzékelők egy okostelefon applikáció segítségével elemzik az arc különböző területein található bőr állapotát és nedvesség-tartalmát. A számítások alapján az eszköz pedig egy személyre szabott arcápolási rutint alakít ki a felhasználó számára.

Hogyan kell használni?

Amikor elolvastam a leírásban, hogy a Fofo-t össze kell szinkronizálni az okostelefonunkkal, először azt gondoltam, hogy biztosan már a második lépésnél el fogok akadni, nem fog működni a dolog és feleslegesen pazarolom az időmet. De nagyon kellemesen meglepődtem, hiszen az egész tényleg fél percet vett igénybe.
Csupán le kellett töltenem a Foreo For You alkalmazást a telefonomra, bekapcsolni a Bluetooth csatlakozást és az egész történt magától, követve az utasításokat a termék szinte magától tudta, mit kell tennie.
Innentől kezdve pedig már jöhetett is a jól megérdemelt kényeztetés a hosszú nap után.
Mossuk le a sminket az arcunkról, majd a nedves bőrünkre vigyük fel a készülékhez választott Foreo maszkot.


Bekapcsolás után a készülék érzékelői segítségével felméri az arc különböző területein található bőr állapotát és nedvesség-tartalmát. Már önmagában ezt is érdekes látni, hiszen rettenetesen féltem, hogy borzalmas állapotban van az arcom. Persze az eredményt befolyásolják az előzőleg megadott válaszaink is például azzal kapcsolatban, hogy mennyi vizet fogyasztunk egy nap alatt. Ezekre ezért érdemes teljesen őszintén válaszolni, hiszen a készülék a válaszainkat is felhasználja, amikor kialakítja a személyre szabott arcápolási rutinunkat.
Következő lépésben a telefonunkon szemléltetett ábrát követve végezhetjük el az arcunknak leginkább megfelelő tisztítást. Ekkor lépésről lépésre mutatja, hová kell helyeznünk a készüléket.
Ami számomra a legmeglepőbb, hogy a készülék folyamatosan gyűjti az információkat a bőrünkről és módosítja a szükséges eljárást. Mi ez, ha nem mesterséges intelligencia? Nem véletlenül mondják, hogy a készülék tudása megfelel egy kozmetikus 700 évnyi tapasztalatának.

Mivel én sok folyadékot iszok, a bőröm hidratáltsága már az első alkalommal sem volt vészes és a bőröm életkora pedig egyezett a valódi életkorommal, viszont a második alkalom után máris magasabb volt a hidratáltság, ami tapintható is volt. Ezzel mindig szkeptikus voltam, ugyanis rengetegféle arctisztítást próbáltam és igaz, hogy sokszor puha lett a bőröm, de ez a puhaság csupán pár óráig tartott. A Fofo-nak köszönhetően azonban az arcom megőrizte selymességét egy egész napon keresztül is. Számomra pedig ez már önmagában is elég volt ahhoz, hogy újra és újra használni akarjam.

A FOREO LUNA Fofo arctisztító 7 káprázatos színben elérhető, melyek közül mindenki megtalálja a fürdőszobájához és stílusához leginkább passzolót: Aquamarine, Sunflower Yellow, Fuchsia, Pearl pink, Purple, Midnight black és Mint színekben elérhető a készülék. A LUNA fofo 31.999 Ft-ért, a LUNA play plus 15.999 Ft-ért kapható a dm Magyarország üzletekben.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője