Meseszép sminkekkel készülj a nyárra

Promóció

2017.június.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nyári vakáció, a fesztiválok és bulik tökéletes alkalmat jelentenek arra, hogy királynői sminket villantsunk. Hiszen ki tudja, melyik találkozás milyen változást hozhat.

Az elbűvölő, tökéletes megjelenés kulcsa az igéző tekintet, hiszen magától értetődő módon az első benyomást beszélgetőpartnerünkben ez kelti.

Az ápolt szemöldök keretbe foglalja tekintetünket, így érdemes odafigyelnünk a megfelelő forma kialakítására. A túlságosan erős, mű hatású illetve vékonyra szedett szemöldökök kora leáldozott, jó ideje a természetesség a nyerő.

Ennek kialakításában nagyszerű eszköz a Nu Skin Nu Colour Lightshine kollekciójának szemöldökformázó szettje, melyben két hamuszínű árnyalat található. Ezek kombinációjával mindenki könnyedén tökéletesítheti a szemöldök vonalát, kitöltve az esetlegesen hiányzó részeket. A highligter alkalmazásával a szemöldökcsontot hangsúlyozva optikailag nagyíthatjuk szemünket. A praktikus kis tokban található kefe és csipesz pedig bármikor lehetővé teszi az apróbb igazításokat.

A káprázatos, figyelemfelkeltő smink elkészítéséhez pedig három szuper szemhéjpúder paletta közül választhatunk, mindegyikben ötféle szemhéjfestékkel.

Köztudott, hogy a könnyed és csillámló színek megnyitják a tekintetet, míg a sötét és matt színek szűkítik azt. A kettő kombinációjából pedig elbűvölő, füstös hatású party smink készíthető. Érdemes a szemhéjunkra egy kis korrektort felvinni szemfestés előtt, így egész napon át tartós sminket kaphatunk. A belső szemzugból indulva a legvilágosabb, csillámos árnyalatokkal kezdve haladjunk kifelé, a legsötétebb színekkel szem külső részén dolgozzunk.

A színek intenzitásán sokat változtat, hogy szárazon vagy megnedvesített applikátorral visszük fel, hiszen utóbbi módszer sokkal drámaibb hatást eredményez. Ezeket az egyszerű alapelveket figyelembe véve a visszafogottabb, nappali sminkünket is bármikor esti sminké alakíthatjuk.

A Nu Colour Lightshine kollekció szemhéjpúder palettái között mindenki megtalálja a hozzá illő színeket, hiszen három káprázatos színösszeállításban kapható: Violet Breeze; Coral Leaf és a Mocha Brick.

Az egészséges, ragyogó és élettel teli megjelenés elengedhetetlen kelléke a pirosító, amivel néhány pillanat alatt elbűvőlő, kifinomult külsőt varázsolhatunk. Az újdonságok között megtalálható Nu Colour Blush Duo pirosító és highligher párosa három, minden bőrszínhez passzoló árnyalatban érkezett nem rég a magyar piacra is: Nude Tan, Peach Cloud és Blossom Pink fantázianévre keresztelve. A selymesen puha púderrel kiválóan hangsúlyozhatjuk, formázhatjuk arccsontunkat, míg a csillámos highlighter csodásan kiemeli a stratégiailag fontos területeket.

Akárcsak a termékcsalád többi tagja, a kompakt tartó ezesetben is magába foglal egy praktikus kis ecsetet, amivel bárhol, bármikor villámgyorsan igazíthattok a sminketeken.

A profi smink azonban nem jöhet létre minőségi eszközök használata nélkül. Érdemes tehát befektetni egy olyan ecsetkészletbe, amely tartós és tökéletes sminket eredményez. A Nu Skin professzionális ecsetkészletének gyártásakor együttműködő partnerül a Raphaël céget válaszotta, akik 1793 óta világszinvonalú munkát végeznek a finom ecsetek előállításában az innováció és a fejlesztés terén. A hat darabos készlet egy trendi, ezüst színű tokban foglal helyet, amelyben még egy rejtett tükör is megbújik. A kimagasló minőségű duo-fibre sörték higiénikusak és könnyen tisztán tarthatók, mindamellett, hogy folyékony és por állagú anyagokkal egyaránt használhatóak. A készlet tartalma akár külön-külön is megvásárolható.

Zsebeljétek be az elismerő pillantásokat és tündököljetek a legjobb formátokban idén nyáron!

További információ a termékekről a www.nuskin.com oldalon vagy a Nu Skin Magyarország hivatalos Facebook oldalán.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője