Mondj igent erre a szuper hajformázóra! I.DOO.

Promóció

2017.május.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A jó idő beköszöntével beindul az esküvői főszezon. Minden ara a lehető legszebb szeretne lenni a nagy napon. A ruha kiválasztása nem az egyetlen nehéz döntés, hisz a smink, a haj vagy épp az ápolt körmök éppen olyan fontos részletek, mint a jól megválasztott kiegészítők, ékszerek, dekoráció... megannyi fontos részlet a NAGY NAP apró puzzle darabkái.

A tökéletes megjelenés elengedhetetlen része a mesés alkalomhoz illeszkedő hajkorona. De mitől is lesz tökéletes? Régi albumokat lapozgatva jól látszik, hogy az évtizedről évtizedre változó divat egyértelmű lenyomata tükröződik a mennyasszonyi frizura trendekben is.

Ilona de Leeuw-t, aktív és sikeres KEVIN.MURPHY SESSION.MASTER-t, faggattuk az idei menyasszonyi hajtrendekről:

Sok időt töltöttél a menyasszonyi hajak történetének tanulmányozásával, ugyanakkor rengeteget dolgozol fotózásokon, divatheteken, a divatvilág vérkeringésében, mindemellett egy menő amszterdami boutique szalon tulajdonosa is vagy. Szerinted mi lesz leginkább jellemző az idei szezonra?

2017-ben véleményem szerint leginkább a romantikus illetve bohém stílusú frizura hódít majd. Laza érzés a hajban, sok fonás, fél feltűzés és hullámok. A kiegészítők szintén fontos szerepet kapnak. Előtérbe kerülnek az élő virágok, a mesés csatok és hajtűk. A legfontosabb, hogy a haj természetes érzetű és ne túlkészített, túldíszített legyen.

Sokat utazol, igazi világpolgárként éled az életed. Látványos különbségek rajzolódnak ki a menyasszonyi frizura trendekben?

Biztos vagyok benne, hogy minden bizonnyal vannak bizonyos különbségek a tendenciák között az egyes korcsoportokban és a különböző országokban. Néhány országban a házasságkötés egy nagyon erős tradicionális esemény, ami alapvetően befolyásolja a menyasszonyok elképzeléseit. Én úgy gondolom, hogy a social media platformok, mint amilyen a pinterest is, közös alapra hozza az elképzeléseket, így a különbségek sokkal kisebbek, hiszen a legtöbben ugyan onnan merítenek ihletet!

Mit tanácsolnál az idén házasulni készülőknek?
Azt hiszem, a legfontosabb dolog az, hogy maradjanak minél inkább közel önmagukhoz! Természetes, hogy legtöbben extra szépek szeretnének lenni, valami pluszra vágynak. Fontos, hogy előre meggyőződjenek róla, hogy az elképzelés biztosítja a kívánt szépséget, viselése komfortost. Készíttessenek próba frizurát! Jussanak közös nevezőre a fodrászászukkal, sminkesükkel, lássák egyben a képet, így nyugodtan kipipálhat egy garantált stresszforrást.

Ilona megmutatta mitől és hogyan lesz a haj különböző stílusokban friss, mai, ugyanakkor tartós. Ezekre biztos szükséged lesz:

ANTI.GRAVITY.SPRAY - a tartósság kulcsa a jól előkészített haj. Ezzel a termékkel extra tömeget, tartást és extra hővédelmet is adunk a hajnak.
SESSION.SPRAY - egy jó lakk elengedhetetlen. Erős, ugyanakkor rugalmas tartást biztosít, mindezt úgy, hogy könnyedén kifésülhető a hajból.
SEWING KIT - miért tűzzük, ha meg is varrhatjuk? Tartós, kényelmes, kíméletes.

További információk: www.kevinmurphy.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője