Nők, akik intimszőr-beültetést kérnek

2014.november.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Míg a világ nagy részén nők milliói arra költenek vagyonokat, hogy megszabaduljanak az intimszőrtől, addig keleten azok a nők, akiket Isten valamilyen oknál fogva olyan kegyeletben részesített, hogy szinte szőrtelenek a lábuk között, beültetést kérnek – depresszió elkerülése végett.

Egyébként a "kevés szőr" jelenségnek már konkrét neve is van, nemi atrichozisnak vagy hypotrichozisnak nevezik a koreai orvostudományi szaklapok szerkesztői. "Ezek a hölgyek alacsony önértékelésben szenvednek és pszichológiai problémákkal küszködnek a felmerülő esztétikai gondok mellett" – állítják a szakértők. Ennek következménye az egyre több intim szőrbeültetés.

Egy koreai amerikai író szerint a kisebbségi érzés nem is a férfiaktól fakad, akiknek esetleg ezzel problémája lenne a hálószobában, hanem a nő társak vannak egymásra ilyen rossz hatással. Koreában immár 10%-kal nőtt azoknak a hölgyeknek a száma, akiknél diagnosztizáltál a rendellenességet, és emiatt kezelésre szorulnak.

A 2-4 órás műtét alatt egy vékony fejbőrdarabot (ahol a legerősebb a haj) beültetnek az ágyékba, hogy majd itt szépen beépüljön és bokrosodjon kedvére. Az eljárás potom 1250 fontba kerül, ami végülis egész jó üzlet annak fényében, hogy életünk során ennek többszörösét költjük el a mindenféle epilálásokra, gyantázásokra és végérvényes szőrtelenítésekre. Lehet, mi csináljuk rosszul?

Ha azt tartjuk szem előtt, hogy számos szépségtrükköt átveszünk az ázsiai kultúrából, mint például a BB krémek, kíváncsiak vagyunk, hogy a dús szőrzet iránti érdeklődés is nőni fog-e. Cameron Diaz egyébként mindenképpen úgy gondolja, hogy a természetességé a jövő, és kétségtelen, hogy a brazil gyantázásra már egyre kisebb a kereslet.

Nos, egy dolgot megtanulhatunk a koreaiaktól, senkit sem szabad kicsúfolni az intimszőrzete vagy annak hiánya miatt, hisz még a végén depressziós lesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője