Egy dobozba rejtettük az ősz legjobb színeit, és most a tied lehet!

2017.szeptember.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ősszel is szeretnél a legdivatosabb sminkekben tündökölni? Akkor itt az ideje, hogy néhány újdonságot csempéssz a sminktáskádba és felkészülj a rövidebb nappalokra és a hosszabb éjszakákra! A Rimmel exkluzív összeállításaival gyerekjáték lesz követni a legújabb trendeket!

Ajkai-Szigeti Mónika, a GLAMOUR magazin szépségszerkesztője és a Rimmel csapata közösen állították össze a limitált számú, exkluzív smikkollekciókat, amelyekért érdemes lesz az üzletekbe sietned szeptember 28-ától.

Tudj meg többet! A Rimmel doboz tartalmának részletes leírását megtalálod a GLAMOUR októberi számában

Szerencsére az ősz beköszöntével fókuszban maradnak az élénk színek és a hangsúlyos ajkak! A smink összeállítások középpontjában a Provocalips rúzs áll, amely vitathatatlanul az őszi szezon kulcsdarabja lesz. A Rimmel legendásan hosszantartó rúzsa garantáltan egész nap a helyén marad, gyönyörű élénk karakteres színei jókedvre derítenek és magukra vonzzák a tekinteteket. Használata nagyon egyszerű, ezzel kizárt, hogy hibázol, az applikátorral ugyanis gyorsan és pontosan felvihető a rúzs, utána pedig néhány pillanat alatt máris csodás fényt adhatsz ajkaidnak a másik végén található szájfénnyel.

Az élénk vörös, az intenzív pink vagy a derűs rózsaszín áll hozzád legközelebb? Válaszd ki a karakterednek megfelelő exkluzív összeállítást!

Nézd meg, hogy pontosan mi mindent válogattunk össze nektek a Rimmel London Beauty Boxba, Ajkai-Szigeti Mónika és Szakál Réka szépségszerkesztő-asszisztens bemutatják nektek az alábbi unboxing videóban:

Keresd a Rimmel dobozt a DM üzletek polcain, ára 5999 Ft.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője