Szépülés a magyar nők igényeire szabva. A TE igényeidre szabva!

2017.július.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Harmony SPA, amit a gyönyörű Aria Hotelben lelhetsz fel, a World Boutique Hotel Awards-on hozta el az Európa legjobb SPA-ja díjat, valamint a Hotel a TripAdvisor-on a valós vendégek visszajelzései alapján a világ legjobbja is. Így nem is csoda, hogy az ötlet tőlük jött, hogy a magyar nők is megérdemlik a személyre szabott szolgáltatást.

A magyar nők igénye a te igényed is, amelyet Faragó Nikolett kozmetikus, Csizmadia Mariann masszőr és Bus Adrienn SPA specialista álmodott meg és állított össze. Akár az ebédidőben vágysz egy 30 perces lazításra, kikapcsolódásra, akár a hétvégén szánnál rá egy másfél órát, ott a helyed! És hogy a személyre szabottság érzését fokozzuk, a kezelés alatt az ízlésednek megfelelő zenét választhatod ki klasszikus, opera, jazz vagy könnyű zenei formában.

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos az Én-idő, legyen az egy rövid szünet vagy egy hosszas időtöltés önmagaddal. Böngészd végig, hogy hozzád melyik kezelés áll a legközelebb:

Egy rohanós nap közben is kell, hogy néha visszavegyél a tempóból. Ezt a 30 perces kiesést, pedig meg sem fogod érezni, utána viszont újult erővel roboghatsz tovább, mintha csak most indult volna a nap. 11:00 és 14:00 óra között ugorj be a Harmony SPA-ba egy expressz tápláló arcpakolásra és váll-nyakmasszázsra, vagy mini-manikűrre és váll-nyakmasszázsra.

Élénkítő lábfürdő és organikus növényi alapanyagokat tartalmazó bőrradír és hidratáló a L'amia Natura-tól. A kezelés fénypontja pedig egy gyönyörű, nyárias pedikűr. Szükséged van esetleg valami másra is?

Egy különleges arckezelés, amitől puha és friss lesz az arcod. A speciális radír növényi összetevői miatt a bőr légzése javul, valamint a vizet is jobban megtartja. A C-vitamin és antioxidánsok miatt pedig a bőr új életre kel, ezáltal fiatalos és friss arcszínt kölcsönöz neked.

Te is feszesítenéd az alakod a problémás területeken? Próbáld ki az alakformáló masszázst, ami kizárólag a te problémáidra fókuszálva tünteti el a narancsbőrt. Ez egy dinamikus cellulitmasszázs, aminek sikerességéhez hozzájárul egy gyömbéres serkentő testpakolás is. A kötőszövetek feszesebbé válnak, gyorsul a nyirokkeringés, így a narancsbőr is csökkenni kezd.

Ha kedvet kaptál egy kis kikapcsolódáshoz és még szépülnél is, ezen a telefonszámon tudsz bejelentkezni egy relaxáló fél órára, vagy egy pezsdítő 90 percre:

Telefonszám: +36 1 445 4180
E-mail cím: spa@ariahotelbudapest.com

További információk: www.harmonyspabudapest.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője