Ezzel az 5 ecsettel bármilyen sminket el fogsz tudni készíteni!

Szponzorált tartalom

2019.december.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem mozogsz magabiztosan a sminkelés világában? Nézegeted az ecseteket, de gőzöd sincs, hogy melyik mire való? Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül! Hogy megkönnyítsük a dolgodat, összeszedtünk néhány hasznos tippet, és 5 ecsetet a REAL TECHNIQUES kínálatából, amellyel gyerekjáték csodás sminket készíteni!

Ezzel az 5 ecsettel bármilyen sminket el fogsz tudni készíteni!
Fotó: REAL TECHNIQUES

Bőröd tökéletesítéséhez kétféle eszközt is bevethetsz. Az egyik, az EXPERT FACE BRUSH, ez egy tömött szálakból álló, puha ecset, amely remekül működik a folyékony alapozókkal, az eredmény garantáltan egy gyönyörű, sima alap lesz. Csak nyomd az ecsetet az alapozódba, majd az orcák közepétől kiindulva kifelé irányuló mozdulatokkal dolgozd el. A legjobb ebben az ecsetben, hogy nemcsak alapozóhoz remek, hanem használhatod primer vagy hidratáló felviteléhez is!

Ha inkább a gyorsabb megoldásokat szereted, akkor a MIRACLE COMPLEXION SPONGE lesz a te eszközöd! Ez a sminkszivacs igazán multifunkciós: használhatod alapozóhoz, korrektorkoz, de még púderhez is.

Ha kész az alapozás, akkor következő lépésben érdemes formázni az arcot, és visszaadni annak élettel teli megjelenését. BLUSH BRUSH pirosító ecsettel nemcsak pirosítani tudsz, kontúrozni is remekül lehet vele! Könnyű vele dolgozni, puha, kúp alakú kialakításával hibátlan, természetes eredményt érhetsz el, pont mint a profik. Természetesen nem csupán por állagú termékekkel használhatod, hanem a krémes pirosítóddal is megbirkózik!

A kontúr és a pirosítás után már csak a highlighter van hátra. A SETTING BRUSH fixáló ecsettel gyorsan és precízen kiemelheted arcod legmagasabb pontjait!

Fotó: REAL TECHNIQUES

Az EYE SHADE + BLEND szemfestékecset duóval szinte bármilyen szemsminket elkészíthetsz. Ezeket az ecseteket használhatod krémes vagy por állagú szemhéjpúderrel vagy akár korrektorral is. A 301 Base Shadow brush lapos szemhéjecsettel vidd fel a szemhéjadra az alapszínt, majd egy sötétebb szemhéjpúderrel emeld ki a szemhéjráncot a 300 Deluxe Crease brush szemhéjpúderecset segítségével.

Meglepő lehet, de a márkát két népszerű YouTube szépségguru és sminkmester, Sam és Nic Chapman alapította. A céljuk az volt, hogy olyan sminkeszközöket fejlesszenek ki, melyek mindenki számára könnyen elérhetők, magas minőségűek és tökéletes végeredményt nyújtanak. A REAL TECHNIQUES ecsetek prémium minőségűek, kézzel vágott szintetikus szálakból állnak, így puhák és kíméletesek a bőrön. A könnyebb beazonosíthatóság érdekében szín- és számkódokkal lett ellátva minden eszköz, a csomagolás hátoldalán lévő szakértői tippek segítségével pedig bárki tökéletesítheti sminktudását.

Még több sminktippre vágysz? Látogass el a REAL TECHNIQUES YouTube csatornájára ahol rengeteg hasznos oktatóvideóból lesheted el Sam és Nic legszuperebb trükkjeit!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője