Kezdd a nyarat a világ körül tökéletes bőrrel és a Dove-val

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A DOVE nyári különlegességei téged is elkalauzolnak a legkülönlegesebb országokba, amelyek az újdonságaikat is ihlették. Készülj fel a strand időre, hogy már a legtökéletesebb és legpuhább bőrrel vágj neki a nyárnak. Japán, India vagy esetleg Franciaország? Mind megtalálható a repertoárban.

Sok évezreddel ezelőtt a Nők kizárólag csak természetes alapanyagokhoz tudtak nyúlni a bőrápolást illetően. Szerencsére ez a tendencia ma ismét javul és egyre nagyobb az igény a természetes összetevők iránt. Nekünk nőknek fontos, hogy a bőrünk ápolt, selymesen puha, rugalmas és ragyogó legyen, amit a DOVE hatvan éves tapasztalatával el is hozott nekünk.

Nourishing Secrets Glowing Ritual – Japán
Miről is híresek a japán nők? Naná, hogy a tökéletes, ragyogó bőrükről. A termékben található rizsvíz vitaminokban gazdag, a lótuszvirág pedig nyugtatja a bőrt. Ezen két összetevő együttesen segíti, hogy a bőr fényes és puha legyen. A fantasztikus illatát pedig a lótusznak, a rózsának és a magnóliának köszönheti.

Nourishing Secrets Invigorating Ritual – Közép-Amerika
De mihez értenek leginkább a közép-amerikai nők? Gondolj csak a temperamentumukra: naná, hogy az élénkítésről van szó! Ráadásul olyan ősi összetevőkhöz nyúlt vissza a DOVE, mint a körömvirág kivonat és avokádó olaj – amit már a maják korában is használtak. Ezek az alapanyagok segítik a bőr rugalmasságát és ápoltságát megtartani. Illata friss és tiszta, ami azonnal feldobja a hangulatunkat az avokádó, koriander, bergamot és jázmin kombinációja.

Nourishing Secrets Restoring Ritual – India
Szeretnél olyan puha és táplált bőrt, mint amilyen az indiai nőké? Akkor jó helyen kutatsz, ugyanis ez a termékcsalád épp erre nyújt neked megoldást. Ennek alapja a kókusz, amit az indiaiak már vagy 4000 éve használnak különböző feldolgozásban – kókusz olaj, -tej, -massza. Illetve még a mandula, ami kiemelt szerepet kap, ugyanis előszeretettel használják alapanyagként az Ayurveda gyógymód során, ami más szóval, az élet tudománya, amely természetes gyógymódokra alapul kívül is és belül is. A termékekben található gazdag formula mélyen hidratál és táplál, egészen a bőr legmélyebb szarurétegekben is. Az illatkavalkádot pedig imádni fogod, amiben a kókusz olaj, mandulatej mellett még a krémes vanília, fehér jázmin és borostyán is szerepet kap.

Testápoló – 1259 Ft / 250ml, 1499 Ft / 400ml, Testápoló krém – 1499 Ft / 250ml


Nourishing Secrets Replenishing Ritual - Afrika
Marula olaj és mangó. Mit is tud ez a páros? tápanyagokkal tölti fel a bőrt és ragyogóvá teszi és még csak zsíros réteg sem marad. Ez a két kedvenc összetevője az afrikai nőknek, amit remekül hasznosítanak is. A termékcsalád illatvilágát a természeti szépségek inspirálták, így került bele még a frézia, mandarin, pézsma és szantálfa illatkomponens.

Nourishing Secrets Relaxing Ritual - Franciaország
A francia nők azok, akikre mindannyian irigyek vagyunk. Vagy a stílusuk miatt sárgulunk, vagy a gyönyörű sminkjük miatt, most éppen a puha bőrük és lazaságuk az irigység tárgya. Nem hiába használják a levendula olajat és rozmaring kivonatot a tusfürdőben, ugyanis finoman ápolja a bőrt és segít ellazulni egy nehéz nap után. Az évszázadok óta bevált összetevőket használják a szépségápolásban, nem hiába ilyen tökéletesek és kiegyensúlyozottak.

*Gyártó által javasolt ár, a pontos fogyasztói árról tájékozódjon a vásárlás előtt az üzletekben.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője