15 érdekes tény, amit fogadjunk nem hallottál még Lindsay Lohan-ről

2016.július.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A most 30 éves, korábban énekléssel is foglalkozó magabiztos Lindsay Lohan színésznőt, sokan a Bajos csajok című filmből, illetve a Liz & Dick nevű sorozatból ismerik. Természetesen ez nem minden, hiszen egy tucat másik filmben is feltűnt már, köztük kettős szerepbe bújva a Disney gyártású, Apád-anyád ide jöjjön! Ikertörténetben, és hogy egy későbbi sikerét is említsük, a 2003-ban megjelent Nem férek a bőrömbe című vígjátékot se feledjük.

lindsay lohan
Fotó: rex/puzzlepix

Ezek mind nagyszerű dolgok, azonban Lindsay Lohan nemcsak mesés karrierjéről ismert, de eget rengető botrányairól, merész szettjeiről, és nem utolsó sorban kedvelt szokásáról, az ittas vezetésről, amellyel sajnos nem egyszer hágta már át a törvényt. A szülinapos színésznő azonban vőlegénye mellett kivirult, és boldogabb, mint valaha. Így kell ünnepelni a 30-at!

Íme a 15 dolog, amit születésnapja alkalmából gyűjtöttünk össze róla:

1. Lindsay, teljes nevén Lindsay Dee Lohan, 1986. júlis 2-án született. Származása szerint félig olasz, félig ír. A szülők, Michael Lohan és Dina Lohan végleg beletörődtek abba, hogy kapcsolatuk megromlott, így 2005-ben elváltak, ami Linds-et és öt testvérét is nagyon megviselte.

2. Három évesen kezdte karrierjét gyermekmodellként, feltűnt a Calvin Klein Kids egy régebbi fotósorozatában is.

lindsay lohan, parent trap
Fotó: rex/puzzlepix

3. Az iskolában mintadiák volt, matekból és kémiából pedig különösen jeleskedett. Hmm...

4. Az első albuma 2004-ben - a "Speak" -, már az első héten több mint 250.000 példányban kelt el.

5. Lindsay Lohan 2004-ben az MTV Movie Awards történetének legfiatalabb vendégeként (18 évesen) kapott helyet a jelöltek között. Ha ez még mindig nem lenne elég, később szintén a legfiatalabbként jelölték egy másik díjra, és a Freak Friday filmjével be is zsebelte a kitüntetést.

lindsay lohan, freaky friday
Fotó: rex/puzzlepix

6. Kedvenc étele a sushi, egy gyümölcsre viszont - a kékáfonyára - allergiás.

7. Lindsay 2 millió dolláros bevételt hozott egy televíziós teleshop műsor vezetésével, amiben problémás arcbőrtisztító kenőcsöket reklámozott.

8. 2007-ben elkapták érvénytelen jogosítvánnyal ittasan vezetni, ráadásul még kábítószert is találtak nála.

9. Mielőtt híres lett, csakúgy, mint Paris Hiltonnak, az ő személyi asszisztense is Kim Kardashian volt.

10. Annak ellenére, hogy súlyos drog és alkohol problémákkal küzdött, 17 éves koráig egyáltalán nem ivott alkoholt. Az első korty után azt vallotta, hogy kicsit sincs ínyére a szeszes ital. "Nagyon beteg lettem tőle, anyukámnak kellett álomba ringatnia és rengeteget rókáztam. Nem akarok emlékezni rá, milyen szörnyen éreztem magam azon az estén. Ezután persze nem ittam, míg véget nem ért a középiskola. Félelmetes volt."

lindsay lohan, mean girls
Fotó: rex/puzzlepix

11. Jó kapcsolatot ápol Paris Hiltonnal és Ashlee Simpsonnal.

12. A New York-i Madame Tussauds panoptikumban készítették el az első Lindsay Lohan viaszfigurát, ami attól különleges, hogy fehér-fekete csíkos börtönszerelésbe öltöztették a babát, tudniillik addigra már a második letartóztatásán is túlesett.

13. Felajánlották neki Jade szerepét a "Másnaposok" című filmben, csakhogy elutasította az ajánlatot. Így kapta meg végül Heather Graham.

14. Egy 2013-as interjúban így nyilatkozott szexualitásáról: Őszinte leszek. Smároltam lányokkal ezelőtt, mi több, párkapcsolatban is éltem egy lánnyal. Most úgy gondolom, ez csakis azért történhetett meg, mert valami különlegeset kerestem.

15. Azelőtt, hogy megjelent a 2011-es Playboy magazin októberi számában, azt pletykálták, Lindsay a csőd szélén áll. Mindenesetre 1 millió amerikai dollárt kaszált azzal, hogy teljesen meztelenre vetkőzve mutatta meg idomait a férfilapnak. Nem semmi!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője