20 híresség, aki egyáltalán nem annyi idős, mint amennyinek gondolnád

2019.július.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hírességek könnyedén hozzáférnek mindenféle szépségtrükkhöz, ami segíthet nekik abban, hogy felevegyék a harcot az öregedés jelei ellen. Azonban a másik oldalon akad néhány sztár, aki idősebbnek tűnik, mint ahány éves, noha ez nem feltétlen külsejükben nyilvánul meg.

20 híresség, aki egyáltalán nem annyi idős, mint amennyinek gondolnád
Fotó: Getty Images

Néhányan alkoholt sem kaphatnak és jogosítványuk sem lehet még, mégis, már meghódították a világot filmjeikkel, dalaikkal, vagy akár vörös szőnyegen kívüli tevékenységeikkel.

Csekkold a listát, hogy ki az a híresség, aki idősebbnek tűnik, mint ahány éves valójában:

1. Millie Bobby Brown (15)

Fotó: Getty Images

Még csak 15 éves, de a legfiatalabb Emmy-jelölt cím birtokosa - mindössze 13 éves volt, amikor jelölték a "legjobb női mellékszereplő drámasorozatban – kategóriában" a Stranger Thingsben nyújtott alakításáért. Ezen kívül ő a legfiatalabb személy, akit az UNICEF jószolgálati nagyköveti posztjára jelöltek, és úgy tud beszélni, hogy könnyedén elfelejtjük, még jogosítványa sem lehet.

2. Zendaya (22)

Fotó: Getty Images

Zendaya Disney-sztárként robbant be 2013-ban, a Shake It Up és a K.C. Undercover című műsorokban. Ezek után gyorsan átváltott éneklésre és színészkedésre, olyan nagyszabású filmekben játszik azóta, mint a Pókember: Hazatérés, oldalán nála sokkal idősebb színészekkel de most az Eufória című sorozatban is láthatjuk. Ó, és 2009 óta modellkedik is.

3. Sophie Turner (23)

Fotó: Getty Images

A Trónok harca sztárja csupán 14 éves volt, amikor kiválasztották Arya testvérének, Sansa Starknak a szerepére. Azon kívül, hogy színésznőként figyeltünk fel rá, nemrég láthattuk, hogy hozzáment 29 éves párjához Joe Jonas-hoz, emiatt is gondoltuk volna azt róla, hogy idősebb.

4. Chloe Grace Moretz (22)

Fotó: Getty Images

Chloe 6 évesen kezdett színészkedni, és olyan sikerprodukciókban kapott szerepet, mint a Rettegés háza és a Született feleségek. Az utóbbi években pedig sztárja volt, mint a Ha/Ver, vagy épp a Rossz szomszédság 2., így kemény 16 évvel a háta mögött az iparban nem sokan gondolnák, hogy mindössze 22 éves.

7 sztár, akik gluténmentesen étkeznek

7 sztár, akik gluténmentesen étkeznek

5. Kylie Jenner (21)

Fotó: Getty Images

Kylie-t tíz éves kora óta láthatjuk a Keeping up with the Kardashians című realityben, ahol híres testvéreivel szerepel. Mióta piacra dobta saját sminkmárkáját és egyéb termékeit, ő lett a Forbes szerint a legfiatalabb self-made milliárdos. 20 évesen életet adott első kislányának, Stormi-nak.

6. Maisie Williams (22)

Fotó: Getty Images

Maisie 14 éves volt, amikor az HBO sikersorozatában, a Trónok harcában megkapta Arya Stark szerepét, ami az első profi szerepe volt. Kamerák előtt nőtt fel, és ezidáig számos díjat nyert.

7. Gigi Hadid (24)

Fotó: Getty Images

Csak úgy, mint húga Bella, ő maga is sikeres modell. 2013-ban szerződött az IMG Models-hez, és a következő évben már ő lett a Models.com listáján az első. Olyan reklámokban tűnt fel, mint a Reebok, Fendi és a Moschino, sőt a Vogue címlaplánya is volt, noha még nincs 25 éves.

8. Hillary Duff (31)

Fotó: Getty Images

Hillary 13 éves volt, amikor 2001-ben berobbant a Disney Lizzie McGurie sorozatában. Azóta sikeres zenei karrierje van és egyéb mozifilmekben is szerepelt. Jelenleg a Younger című sorozat sztárja, tehát már két évtizede szerepel a TV-ben.

9. Meghan Trainor (25)

Fotó: Getty Images

Ismét egy sikeres énekes, akiről alig hisszük el, hogy még csak a húszas éveit tapossa. Meghan 2014-ben vált pillanatok alatt sztárrá All About That Bass című slágerével.

10. Jennifer Lawrence (28)

Fotó: Getty Images

JLaw olyan hitelesen hozta a külvárosi háziasszony szerepét az Amerikai botrány-ban, hogy el sem hittük volna róla, hogy akkor alig múlt húsz éves. Mindemellett ő a második legfiatalabb Oscar-díjas, 22 évesen vette át a legjobb színésznőnek járó díjat, a Napos oldal-ban nyújtott alakításáért.

11. Kendall Jenner (23)

Fotó: Rexfeatures

Csak úgy, mint fiatalabb tesója Kylie, Kendall is a Tv-ben szerepelve vált felnőtt nővé, a szemünk előtt. Mostanra egy hihetetlenül sikeres modell lett, úgy tűnik, mindig is ügyesen kézben tartotta az életét.

12. Ariana Grande (26)

Fotó: Getty Images

Amikor valakinek olyan hangja van, mint Ariana-nak, és Grammy-díjas, könnyen gondolhatnánk, hogy idősebb. 26 évesen megannyi sikeres dallal és a legtöbb követővel az Instagramon, 2016-ban és 2019-ben is a legbefolyásosabb emberek közé választotta a Time magazin.

13. Camila Mendes (29)

Fotó: Getty Images

Bár Camila tinédzsert játszik Veronica Lodge szerepében a Riverdale sorozatban, sokkal bölcsebbnek és idősebbnek tűnik a való életben, amikor olyan komoly témákkal kapcsolatban szólal meg, mint a mentális egészség vagy épp az étkezési zavarok – utóbbival saját tapasztalatai is vannak. Camila Instagramján kijelentette, hogy keményen dolgozik azon, hogy inspirálja az embereket.

14. Camila Cabello (22)

Fotó: Getty Images

Ha egyszer meghallod Camila hangját, sosem fogod elfelejteni. A 22 éves fiatal sztár a Fifth Harmony együttessel vált híressé, majd kilépett és szólókarrierbe kezdett. Alig múlt húsz éves, de már olyan népszerű slágerek előadója, mint a Havana és a Senorita.

15. Shailene Woodley (27)

Fotó: Getty Images

Shailene 4 évesen kezdett színészkedni, de igazán híressé akkor vált, amikor Amy Jurgens szerepét kapta meg az ABC tv sorozatában, Az amerikai tini titkos élete-ben. Számos rangos díjra jelölték: Emmy, az Oscar, Golden Globe. Shailene-re nem csak emiatt fontos figyelni, hanem mert környezetvédő aktivista is.

16. Selena Gomez (26)

Fotó: Getty Images

Selena kisgyermekként kezdte a pályát egy aranyos mesesorozatban, a Barney és barátai-ban, majd egyből utána átnyergelt egy Disney showba: szerepelt a Varázslók a Wawerly helyből sorozatban. Sikeres énekesnő és 17 évesen UNICEF nagykövet lett. Selena őszintén beszélt és beszél lupusz nevű betegségéről is.

17. Bella Thorne (21)

Fotó: Rexfeatures

Mielőtt színésznőnek állt Bella gyermekmodellként kezdte pályafutását. Olyan filmekben láthattuk, mint az Elsőszámú ellenségem vagy a Hármastársak. 12 éve él reflektorfényben, így kissé meglepő, hogy legálisan csak mostantól fogyaszthat alkoholt.

18. Emma Watson (29)

Fotó: Getty Images

Emma számára Harry Potterben való szerepe, Hermione Granger karaktere hozta meg a hírnevet, amikor 11 éves volt. Az elmúlt időszakban a Burberry, valamint a Lancome kampányában láthattuk, és UN Women nevű esélyegyenlőségi szervezet jószolgálati nagyköveteként tevékenykedik.

19. Cara Delevinge (26)

Fotó: Getty Images

Ha 10 évesen kezdesz modellkedni, ne lepődj meg azon, ha idősebbnek hisznek az emberek, mondhatnánk ezt Cara esetében, aki a Burberry, a Chanel és megannyi másik divatmárka arca, sőt filmekben is rendszeresen felbukkan. Szerepelt a Papírvárosokban és az Öngyilkos osztagban is.

20. Miley Cyrus (26)

Fotó: Getty Images

Miley határozottan úgy cselekszik, mint aki már túl van húszas évei közepén, és a tény, hogy láttuk hogyan változik át Hannah Montana-ból valódi pop szupersztárrá olyan érzést kelt bennünk, mintha mindig is itt lett volna.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője