A lány a szomszédból feltárja sötét oldalát

2014.október.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Annak érdekében, hogy Reese Witherspoon hitelesen eljátssza Cheryl Strayed-et az írónő Wild című könyvének filmadaptációjában, komoly változásokon kellett átesnie.

reese witherspoon
Fotó: MikaelJansson/Vogue

A szomszéd lány abszolút megtestesítője, a tökéletesen rendezett és bájosan feszült Reese Witherspoonnak le kellett vetkőznie minden eddigi jó kislányos szerepét, és mélyen magába ásnia, hogy felfedezze a benne rejlő, eddig még sosem látott sötét, rossz oldalát is.

A Vogue októberi címlaplánya a magazinhoz készült interjúban bevallotta, hogy ő az a fajta nő, aki csak szülői felügyelettel engedi a gyerekeit a számítógép közelébe. Hogyan fogja így hitelesen eljátszani ezt a tőle teljesen szokatlan, drogos, züllött szerepet? Szerencsére, ott volt Strayed, hogy megtanítsa "helyesen" heroint lőni, és kihozni magából azt az erkölcstelen, fiatal lányt, akivel mindannyian találkozunk az egyetem első évében. De még ennél is nehezebbek voltak számára a rettegett szexjelenetek, melyeknek a forgatása előtt csak hipnotizőr segítségével tudott lenyugodni.

Kétségtelenül komoly munka áll Chery Strayed megformálás mögött, és mi nem lepődnénk meg, ha Reese Witherspoon az újabb Oscar-jelölés felé vezető útját egyengetné ezennel. A kőkemény felkészülésért meg is érdemelné az elismerést, hiszen a színésznő a szerep miatt lemondott a kozmetikumokról is a forgatás idejére, és semmi sem nyeri el jobban az Oscar bizottság tetszését, mint egy puszta, elgyengült, sminktelen arc a mozivásznon.

De még mielőtt látnánk ebben az izgalmasan új szerepben, nézzük meg Reese Witherspoon abban a formában, amiben a legotthonosabban mozog. A Vogue októberi számába Mikael Jansson fotózta a 38 éves színésznőt igazi, délies amerikai stílusban.

Kattints a galériára:

A lány a szomszédból feltárja sötét oldalát Reese Witherspoon élete legnehezebb szerepét játszotta el.


Galéria

Bezárás
2021.06.29.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője