A sztárcsemete életében először mindent megmutat

2014.április.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A gyönyörű Dylan Penn ugyan visszautasította a Playboy címlapfelkérését, de a Treats! magazinnak már nem tudott ellenállni.

Dylan Penn
Fotó: TonyDuran/Treats!

Az Oscar-díjas Sean Penn és a gyönyörű Robin Wright 22 éves lányának a művészet és divatfotózás határán mozgó, negyedévenként megjelenő magazin legújabb kiadása élete első címlapja. A fiatal sztárcsemete igazán jól tud válogatni, hiszen a Treats! tavaszi kiadásához készült fotókon Dylan Penn egyszerűen elképesztően szexi – mindenképpen szerencsésebb választás volt, mint a Playboyban eljátszani ugyanezt, és talán még messzibbre merészkedni.

A szőkeség Tony Duran kamerája előtt dobta le félig-meddig a ruháit, és azt is megtudtuk, hogy a szépség kifejezetten nagyra tartja a fotós munkásságát, és már csak emiatt sem tudott nemet mondani a felkérésnek. Természetesen Duran nem tartozik a szemérmes fotósok táborába, és Pennt máris a jövő "szépségikonjának" nevezi. Ez valóban nem meglepő, hiszen a fiatal hölgyet nem is olyan rég olyanokkal is összekötötte a sajtó, mint a szívtipró Alkonyat-sztár, Robert Pattinson.

Be kell látnunk, hogy az idősebb generációs sztárok csemetéi szép lassan átveszik a hatalmat Hollywood felett, hiszen gondoljunk csak Dakota Johnsonra, aki Melanie Griffith és Don Johnson lányaként élete legfontosabb szerepére készül A szürke 50 árnyalata hamarosan érkező filmváltozatával. De ez nem csak mostani jelenség, olyanokról sem szabad megfeledkeznünk, mint Angelina Jolie, akinek ugyancsak világhírű színész az édesapja.

Dylan Penn mégis kissé különbözik a többiektől. Ő például sokáig hallani sem akart arról, hogy a kamera elé álljon, sokkal jobban szeret írni, mintsem színészkedni. De most úgy döntött, csak kipróbálja magát, mert kíváncsi, mi ez a "nagy felhajtás a szereplés körül". Bár megesküdött magának, hogy sosem fog horrorfilmben szerepelni, mégis úgy esett, hogy élete első szerepét egy ilyen moziban kapta: "Elolvastam a forgatókönyvet és egyszerűen nem tudtam ellenállni. Annyira szórakoztatónak tűnt, és azt akartam, hogy az első élményem ilyen legyen. Ráadásul három hétig New Yorkban kell lennem, tavasszal, miközben fizetnek is? Még szép!" – mesélte lelkesen a Treats! magazinnak. A Condemned 2015-ben kerül majd a mozikba.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője