Amikor Blake Lively és Leonardo DiCaprio randiztak, nagyon fura módon kommunikáltak egymással

2017.augusztus.31.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vanity Fair nagyon elfoglalt a Gossip Girl megjelenésének 10. évfordulójának ünneplésével, és nekünk ezzel semmi problémánk nincsen! Ehhez mérten az amerikai magazin egy hosszú cikkben faggatta ki a sorozat sztárjait és készítőit, akik készségesen el is meséltek sok izgalmas titkot a forgatásokról és a kulisszák mögött zajló drámákról.

Először is tegye fel a kezét, aki tudta, vagy egyáltalán emlékszik rá, hogy Blake Lively randizott Leonardo DiCaprióval. Na, ugye! Persze, Leótól az, hogy egy hosszú lábú szőkével jár, abszolút nem meglepő, a fiatal, szárnyait még csak éppen próbálgató Lively pedig akkor még túlságosan naív volt. Úgyhogy, nem okoljuk emiatt.

A kapcsolatuk azonban annyira intenzív volt, hogy a sorozat történetformálását is inspirálta. Abban az időben forgatta Blake Lively Los Angelesben a Vadállatok című thrillert, ezért arra kérte a stábot, hogy készítsenek pár részt LA-ben. Ha emlékszel, ezek azok az epizódok voltak, amelyben Serena Los Angelesben gyakornokoskodott egy hollywoodi produceri irodában.

Ez idő tájt jártak DiCaprióval is, és mivel még az Instagram és Snapchat előtti időkről beszélünk, úgy tartották egymással a kapcsolatot, hogy fényképeket készítettek, amit elküldtek a másiknak. Blake egy babát ráncigált mindenhova magával a díszletben, és róla lőtt képeket, amiket aztán elküldött Leónak. A fotócserék mögött álló okok azóta is tisztázatlanok, mindenesetre, ha egyszer megkaparinthatnánk ezeket a képeket, biztosan elképesztő történeteket mesélnének.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője