Betörtek Kendall Jenner villájába, hatalmasat szakítottak az ékszereken a rablók

2017.március.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A TMZ hírei szerint a 21 éves modell dél körül hagyta el a villát, és este 8-kor ért haza. Hajnali 1-ig semmi különöset nem észlelt, azonban miután észrevette, hogy hiányoznak az ékszerei, és furcsa neszt hallott, értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök azonban hiába kutatták át az óráisi villát, a betörőnek már nyomát sem találták.

Kendal Jenner
Fotó: Getty

A Jenner-lánynak elég rossz tapasztaltai vannak, hiszen 2016 augusztusában egy férfi egészen a háza előtti műútig követte a modellt, ahol sikerült pár szót váltani vele. Shavaugh McKenzie ellen távoltartartási végzés is indult, ugyanis a férfi folyamatosan kopogott az autója ablakán, és zaklatta a lányt.

"Egész életemben nem féltem még ennyire." - árulta el Kendall a bíróságon.

A modell félelme egyébként nem alaptalan, ugyanis a 6.5 millió dollárért vásárolt hat szobás ház, és a 4800 négyzetméteres birtok valóban csábító lehet a betolakodók számára.

Kendall testvérét, Kim Kardashian sajnos nem úszta meg ennyivel tavaly októberben. Egy csapat maszkot viselő férfi tört be a hírességhez, ahol lekötözték, és ellopták 10 millió dollár értékben az ékszereit. A rablást követően Kim több hónapra eltűnt a nyilvánosság elől, először januárban, a dubai szépség gyűlésen bukkant fel újra.

A történet nagyon sajnálatra méltó, azonban azt is alátámasztja (újra), hogy a Kardashian-Jenner lányok túl sok információt osztanak meg magukról a világhálón. Az októberi incidens ellőt Kim a 4 millió dolláros eljegyzési gyűrűjéről posztolt Instagramon, ami nem csoda, hogy rögtön odavonzotta a tolvajokat.

A hírek szerint ugyanakkor most nem kevesebb, mint 200 ezer dollár értékű ékszert raboltak el Kendall Jennertől. Csak, hogy úgy nagyjából tudj viszonyítani, az kb. 60 millió forintnak felel meg. Nem kis fogás volt ez a rablóknak, ugyanakkor a rendőrség máris megállapította, hogy tekintettel a nyomokra, vagy inkább azok hiányára, illetve, hogy a betörők pontosan tudták, mit keresnek a sztármodell lakásában, szinte biztosra veszik, hogy belsős, a házat, Jenner programját jól ismerő felbujtó állhat a rablás hátterébe.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője