Blake Lively elárulta bomba testének a titkát

2016.augusztus.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Annak ellenére, hogy Blake Lively imádja a hasát, istenieket szeret főzni és enni, mégis Hollywood egyik legdögösebb teste az övé. Fantasztikus alakját a gyerekszülés után mindössze 8 hónap alatt vissza is nyerte, hiszen bikinire készen kellett állnia A zátony forgatására.

A 28 éves színésznő, aki éppen második babáját várja Ryan Reynolds-zal közösen elárulta egy rádióműsorban szuper alakjának a titkát. Blakey Lively két dolgot tett amellett, hogy szinte minden nap keményen edzett: elhagyta a diétájából a szóját és a glutént.

"Ahogy kiiktatod a szóját az étrendedből, észreveszed, hogy semmilyen előrecsomagolt ételt nem eszel", mesélte. "Elsőre nagyon egyszerűnek tűnik, de rájössz, hogy mindenben van szója. Tényleg, minden, amit eszel, tartalmaz szóját. Még az organikus, teljes kiőrlésű ételek is, mindig van bennük szója", mondta Blake Lively. "Csak próbáld ki, hogy nem eszel szóját és glutént egyáltalán, és meglátod, hogy mennyire nehéz", tette hozzá.

blake lively diéta, blake lively edzés, blake lively teste, a zátony, blake lively
Fotó: Northfoto

De attól, mert nem evett semmilyen előrecsomagolt ételt, Blake Lively egyáltalán nem éhezett. Napi négyszer, dietetikus által összeállított ételeket fogyasztott, amelyekkel minden fontos tápanyagot és vitamint be tudott vinni a szervezetébe. "Kapott proteint, zöldséget és lassan égő szénhidrátot. Próbáltunk annyit adni neki, hogy ne érezze tömve magát, hanem inkább kényelmesen", árulta el a People magazinnak Blake Lively edzője, Don Saladino. A tányérjára olyan dolgok kerültek, mint az édes burgonya, a gluténmentes zabkása vagy fehér rizs. "Nem fitneszversenyzőt vagy modellt edzettünk, hanem egy olyan nőt tápláltunk, aki anya és szüksége van a szervezetének bizonyos tápanyagokra. Vigyáznia kell magára. Egészségesen kell táplálkoznia. Ahogy mi csináltuk, az a helyes út, nem az éheztetés", magyarázta Saladino.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője