Dollármilliókba fájt, de Justin Bieber visszatért az Instagramra egy zseniális reklámmal

2017.február.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Arról már mindenki értesült, hogy 24 héttel ezelőtt Justin Bieber bevágta a durcit és otthagyta a legdinamikusabban növekvő és az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt, az Instagramot.

Justin Bieber
Fotó: Getty Images

A kanadai popsztár persze nem nagyon tudott meglenni a felület nélkül, úgyhogy időnként felbukkant mások oldalain. Persze, a közösségi felület nem nagyon hiányzott neki, hiszen így is, úgy is rá voltak 2016-ban a legtöbben kíváncsiak például a YouTube-on. Ugyan, Bieber lelkesen ostorozta az Instagramot még pár héttel ezelőtt is, úgy látszik van az a pénz, amiért mégis visszatért.

Az énekes a Super Bowl-őrületből sem maradhatott ki, a világ legdrágább reklámidejében ő is felbukkan majd, méghozzá a T-Mobile egy igencsak viccesre sikerült reklámjában, amelyben természetesen Justin Bieber mellett néhány amerikai focisztár is felbukkan. A reklámszerepléssel valószínűleg amúgy is csillagászati összeg ütötte a sztár markát, de az igazán nagy dobás, nem ez és nem is az, ahogy a videóban az amerikai focisztárnak, Rob Gronkowskinak passzolja a tojáslabdát, hanem az, hogy mindez az Instagramon debütált, ráadásul Justin Bieber újranyitott oldalán.

A pletykák szerint Justin Bieber ezzel összehozta az Instagram történetének legnagyobb üzletét. Ugyan hivatalos adatok minderre nézve nincsenek, de Selena Gomez Coca-Cola-posztja lehetett eddig a csúcstartó, amiért az énekesnőnek legalább fél millió dollárt fizetett az üdítőipar óriás. A becslések szerint Justin Bieber Instagram-visszatérése minimum ennek a duplájába kerülhetett a T-Mobile-nak és ezzel feltehetően Justin Bieber lehet az első, aki átlépte az 1 millió dolláros álomhatárt. Azon túl, hogy az énekes igazán tehetséges a pénz elverésében, így aztán az efféle kis bónuszok mindig jól jönnek, valószínűleg az sem lehetett egy utolsó szempont, hogy a szakításuk óta furcsa háborúskodásukban ezzel a lépésével igen nagy csatát nyert Selena Gomezzel szemben. A reklám viszont tényleg vicces lett:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője