Egy 69 éves ex Playboy-lány megdöbbentő vallomásai a szakmáról

2017.augusztus.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vajon milyen a Playboy-lányok élete? Elsőre talán azt gondolnánk, őket mindig a csillogás és a pénz veszi körül, és az égvilágon semmi miatt nem kell aggódniuk, hiszen csupán arról szól minden napjuk, hogy a vendégekkel flörtöljenek. A valóságban azonban ez nincs így.

Barbara Walters 22 éves korában döntötte el, hogy nyuszilány karrierre vágyik. A felismerést követően már másnap felvételizett egy Playboy-klubba, majd egy év elteltével már hivatalos nyuszilányként lépett a vendégek közé. A Bobbie the Bunny névre keresztelt lány négy és fél éven át dolgozott a szakmában, és most elárulta, hogy élete legszebb időszakát töltötte el a klubban.

A most 69 éves Bobbie megdöbbentő titkait most mi is megosztjuk veletek!

Elsőre talán azt gondolnánk, egy Playboy-lánynál elengedhetetlen a hatalmas cici, azonban ez tévedés! Bobbie elárulta, hogy bizonyos trükkökkel gyönyörű dekoltázst tudnak varázsolni még a legkisebb mellű lányok is. Bevált praktika a ruha alá rejtett titkos kis tasak, amit bármilyen módon megtölthettél, így akkora cicit kaptál, amekkorát csak szerettél volna.

Látnod kell! Újrafotóztak 7 ikonikus Playboy címlapot az eredeti nyuszilányokkal

A lányoknak egy hetes tanfolyamon kellett részt venniük, ahol többek között azt tanulták meg, hogyan egyensúlyozzanak akár 20 italt is egy tálcán. Ez nem könnyű feladat, pláne, ha közben a legdurvább magas sarkút kell viselned. Emellett az is fontos volt, hogy hogyan adják át az italokat, hiszen nem hajolhattak le, nehogy a vendégek belássanak a ruhájuk alá.

A lányok egy stresszes rostán mentek át a kiválasztáskor, amikor az úgy nevezett "nyuszianyunak" kellett eldöntenie, ki kerülhet be a csapatba. A madame kíméletlenül szelektált a lányok között, és csakis a bájos pofi és a formás lábak döntöttek az eredményről. Később minden egyes munka előtt le kellett jelentkezni nála, hogy ellenőrizhesse, megfelelő-e a smink, a haj és a ruha a nyuszilányon.

Ezt nézd! Pamela Anderson 50 éves és mindig ilyen dögös

Igaz, a lányok fő feladata a vendégek szórakoztatása volt, szigorú szabály korlátozta, hogy meddig mehetnek el. A nyuszik bizony nem randizhattak egy klienssel sem, olykor még teszt alá is vetették őket, hogy elcsábulnak-e egy-egy jóképű beépített ember hatására. Amennyiben valaki lebukott, azonnal jelentették, és könnyűszerrel kirúgták őket a klubból. Bobbie végül mégis a Clubban találkozott jövendőbeli férjével, aki nem léphetett be a helyre évekig, nehogy bajba keverje szerelmét.

Bobbie első vendége nem más volt, mint maga Johnny Carson, aki egy kis limuzin-körútra is elhívta a csinos nyuszilányt. Bobbie azonban tisztelte a ház szabályait, így elutasította a férfi ajánlatát. Később megfordult nála Elton John és Henry David Jr. is!

Láttad? Mihalik Enikő is Playboy címlaplány lett!

Persze rengeteg mély barátság szövődik a csapaton belül, sajnos itt is előfordul, hogy a lányok rivalizálnak, áskálódnak egymás ellen. Még az is megesett, hogy összekoszolták egymás ruháját, vagy megpróbálták befeketíteni egymást a főnök előtt.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője