Emma Watson már így is elképesztő, de az új filmjétől eldobod az agyad

2015.szeptember.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Emma Watson a világ legmenőbb csaja: a nők egyenjogúságáért küzd, olyan nagy költségvetésű szuperfilmekben szerepel, mint a Noé vagy a 2017-ben érkező A szépség és a szörnyeteg, és mégis marad ideje a környezettudatos öltözködésre, ja meg még egy Oscar-esélyes produkcióban való szereplésre is.

A fiatal színésznő Hátrálás című filmjét már hamarosan megnézhetjük a mozikban, a következő nagy dobására viszont még várnunk kell. A Colonia ezen a héten mutatkozik be a torontói filmfesztiválon, és bár egyelőre magyar megjelenésről még nincsenek információink, bízunk benne, hogy a hazai mozitermekbe is eljön Emma Watson máris szenzációsnak ígérkező filmje.

A Colonia előzetesét a sztár jóvoltából láthatjuk is, aki saját Facebook oldalán osztotta meg elsőként a videót. A történet a 70-es években zajlik, és egy fiatal német pár, Lena és Daniel küzdelmeit kíséri végig a chilei katonai megszállás alatt. A film már csak amiatt is fontos, mert amellett, hogy Emma Watsont láthatjuk a mozivásznon (amiből tulajdonképpen már 5 perc is elég lenne ahhoz, hogy elmenjünk megnézni), ő a sztori főhőse.

Ezt azért fontos megemlíteni, mert Hollywood rengeteg kritikát kap mostanában nem csak azért, mert a férfi színészeket még mindig sokkal jobban megfizetik, hanem azért is, mert számottevően kevesebb kifejezetten nőkre szabott, komoly főszerep eljátszására jut lehetőség. Ez a terület általában évente kimerül egy-egy fontosabb filmmel, de nagyrészt még mindig a romantikus vígjátékok maradnak a hölgyeknek. Ezzel szemben a férfiak sorozatosan aratják le a babérokat a legfantasztikusabb produkciókkal, melyekben bőven jutna komolyabb szerep a nőknek is, ha szánnának erre energiát és persze pénzt.

Nos, Emma Watson ezt a szabályt is kész felrúgni, és eltökélt szándéka Hollywood megreformálása. Egy ilyen komoly szerep, mint amit a Coloniában vállalt nemcsak egy Oscar-jelölést hozhat neki, hanem elindíthat egy olyan trendet is, aminek hála a színésznőket (akik nem Angelina Jolie-k, Julienne Moore-ok vagy éppen Jennifer Lawrence-ek) is sokkal komolyabban veszik végre Hollywoodban.

Kattints ide és nézd meg a film előzetesét:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője