Ennek a 9 éves kislánynak nem engedték, hogy fehér öltönyben menjen a templomba

2017.október.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Yahoo sztoriját hirtelen nagyon felkapta a közösségi média, nem is véletlenül, hiszen egy mindössze kilencéves kislány a főszereplője, akinek élete egy nagy pillanatát tették tönkre az ostoba öltözködési szabályok.

Cody Mansell katolikus iskolába jár, nem véletlenül, hiszen a családja számára fontos a vallás. A kislány nagy izgalommal készült az elsőáldozásra, ahová természetesen az alkalomhoz illő ruhában szeretett volna megjelenni. Mivel mindig is nagyon csodálta az öltönyöket, ezen a napon szeretett volna egy hófehér öltönyben megjelenni a szertartáson. A lányok öltözetével kapcsolatban annyi kikötés volt előzetesen, hogy nem viselhetnek spagettipántos felsőt, de nyilván egy templomba amúgy is illetlenség fedetlen vállal belépni. Illetve, hogy a felsőjük fehér színű legyen.

Láttad már? 10 igazán meghökkentő anya-lánya fotó

Mivel, Cody öltözetének minden eleme megfelelt a kívánalmaknak, ezért nem tűnt problémásnak, hogy fehér öltönyben jelenjen meg. Kevesebb, mint egy héttel a szentmise előtt emailben értesítették a családot, hogy a lányoknak ruhában kell megjelenniük, de ekkor már megvették az öltönyt, és arra gondoltak, hogy nem lehet probléma a kislány ruhájából. A szertartásra azonban nem engedték be a kislányt, nem ülhetett a társaival, és a család kénytelen volt elhagyni a templomot. A szülők nagyon felháborodtak, az anyuka elmondta, hogy szerinte ez a hozzáállás teljesen ellentétes mindazzal, amit a lelkipásztor tanított a kisgyerekeknek az első áldozás előtt. Sokan felvetették, hogy Cody valójában transznemű, de az anyukája tökéletesen reagált erre: "Nem tudjuk, hogy az-e vagy sem, de még csak kilencéves, az identitása a jedi és rohamosztagos között ingadozik, miért nem lehet csak úgy békén hagyni, és megengedi neki, hogy öltönyt viseljen, ha azt szeretne?"

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője