FOTÓ! Amber Heard azt állítja, Johnny Depp elverte

2016.május.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egyre jobban bonyolódik Johnny Depp és Amber Heard válása. A tavaly kétségtelenül Ben Affleck és Jennier Garner sokkoló szakítása volt az év legfelkapottabb ilyen sztorija, de kezd úgy állni a dolog, hogy ezt a kitüntetést idén a Alice Tükörországban sztárja és a szőke szépség viszik.

amber heard, johnny depp
Fotó: Northfoto

Kezdjük csak az elején: Amber Heard beadta a válókeresetet 15 hónapnyi házasság után, mert unta Johnny Depp életvitelét. A 30 éves színésznő bulizni akart, és nem otthon ülni a nála 22 évvel idősebb, iszákos, drogozó férje mellett. Később már olyanokról is beszámoltak a pletykalapok, hogy Amber Heardöt utálta Johnny Depp családja. A gyerekei abszolút nem szerették, de az Oscar-díjra jelölt színész nemrég elhunyt édesanyja sem kedvelte őt egyáltalán.

amber heard, johnny depp
Fotó: Northfoto

A történet ott csúcsosodott ki, amikor Amber Heard távolságtartási parancsot kért férje ellen, akiről azt állítja, hogy megütötte őt. A színésznő megrendülten jelent meg a bíróságon és arcát valóban egy nagy piros folt fedte, amit állítólag Johnny Depp okozott rajta az iPhone-jával. A hallgatáson Amber Heard ügyvédje, Samantha Spector még több hasonló fotót bemutatott, amelyek azt szolgálták bizonyítani, hogy a színésznő már hosszú ideje rendszeres erőszaknak volt kitéve. A bíró eleget tett a távolságtartási kérelemnek, Johnny Depp nem mehet 100 lépésnél közelebb Amberhez, illetve ő maradhat a közös házukban, viszont az olyan kéréseit, miszerint Johnny szintén távol maradjon a kutyáiktól, Amber megtarthassa a Range Roverüket, valamint ex-férje kifizesse Amber ügyvédjét és havi 50.000 dollár tartási díját, már a bíró elutasította.

Nos, a JustJared.com szerint Johnny Depp ügyvédje "korai anyagi bebiztosításnak" nevezte az állítólagos bántalmazást. A vádlotthoz közelállók szerint a színésznő mindezt kitalálta, és "azokkal szemben sértés a viselkedése, akik valóban áldozatok". Ráadásul Amber korábban semmilyen jelét nem mutatta annak, hogy Johnny erőszakoskodott volna vele. A TMZ értesülései szerint az úgynevezett bántalmazás megtörténtje után Amber vígan és zúzódásmentesen találkozott a barátaival, majd pár nappal később már összeverve ideiglenes távolságtartást követelt.

amber heard
Fotó: Twitter

Ne felejtsük el azt sem, hogy Amber Heard és Johnny Depp nem írtak alá házassági szerződést, ami abban az esetben, ha Amber a bíróságon bizonyítani tudja Johnny erőszakos viselkedését, nemcsak a színész teljes vagyonába kerülhet, hanem még börtönbüntetésre is számíthat. Valamint érdemes azt is megemlíteni, hogy egy ilyen médiavisszhangos peren mindig óriási a nyomás, máris ezrek állnak ki Amber Heard mellett, amit bizony, rendkívül jól ki lehet használni.

Valójában ez egy nagyon nehéz eset, hiszen tényleg senki sem tudhatja, mi folyik két ember között a zárt ajtók mögött, viszont egy dolog biztos: ehhez hasonló vádakkal még senki nem állt elő Johnny Depp múltjából, sem Vanessa Paradis, akivel 14 évig éltek együtt, sem Winona Ryder vagy Kate Moss - hogy csak párat említsünk a sármos színész hódításai közül.

amber heard, johnny depp
Fotó: Northfoto

Te mit gondolsz? Amber Head megjátssza a bántalmazást a pénzért, vagy szerinted Johnny Depp valóban hajlamos az erőszakra, főleg, ha alkoholt is fogyasztott?

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője