Légy partikész! A GLAMOUR január-februári száma ajándék Szerencsenaptárral és Essence termékekkel megjelent

2016.december.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Reméljük, neked is olyan csodálatos év volt a 2016-os, mint nekünk, annyi minden történt velünk idén, a Glammies-től kezdve a Glamour-napokig, és még mennyi tervünk van jövőre!

Felicity Jones GLAMOUR
Fotó: Patrick Demarchelier/GLAMOUR

Máris elkezdjük az előretekintést rögtön egy január-februári duplaszámmal, ami amellett, hogy a szezon legjobb szépség- és divattippjeit tartalmazza az év végi fergeteges partira is felkészíti a gardróbodat.

A címlapon egy igazi különlegességet köszönhetünk, hiszen Felicity Jones, aki a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet sztárja a GLAMOUR magazinok címlapján szerepel most egyszerre világszerte. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogy vezetett eddig az áhított női főszerepig az útja és karrierje, sőt megismerheted 2016 egyik legjobb filmjét is jobban, a Kaliforniai álmot.

A rengeteg hasznos olvasnivaló és tipp mellett a magazinhoz csatoltuk a 2017-es Szerencsenaptárodat, ami azon felül, hogy tele van minden fontos glamúros időponttal, az éves horoszkópodat is magában rejti. És mivel olyan kis apró és praktikus, egyszerűen belefér bármilyen táskába, hogy mindig minden nap veled legyen, ha bármit gyorsan fel kell jegyezned.

A 2017-es évet is egyből kényeztetéssel indítjuk, a laphoz még három Essence ajándék egyikét is csomagolva találod, ami egy szuper vörös rúzs, egy elengedhetetlen piros körömlakk vagy egy szépséges nude árnyalatú szemhéjpúder. Szerezd be mind a hármat, és lepd meg vele a barátnőidet, vagy tartsd meg magadnak és tündökölj a legszebben a szilveszteri bulikban.

Velünk partikész leszel!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője