A Trónok harca sztárja először ment a barátjával a vörös szőnyegre

2017.július.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Maisie Williams és Ollie Jackson már majdnem egy éve járnak, de erről idén februárig szinte semmit nem tudtunk. Jobban mondva, a színésznő már tavaly elismerte, hogy komoly kapcsolatban van valakivel, de hogy ez a valaki Ollie lenne az csak azután vált ismertté, hogy Valentin-nap környékén a fiú a saját Instagram oldalára kitett néhány fotót Maisie-ről, amint éppen Párizsban romantikáznak.

Ollie Instagram oldalán gyakran bukkannak fel együtt:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Just a couple of kids Marraseshing #127864; OLLIE JACKSON (@olliejwckson) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 10., 11:47 PDT

Ezt követően a fiú is felbukkant egyszer az Arya Starkot alakító sztár Instagram falán. A héten tartották a Trónok harca nyolcadik évadának premierjét, amire a vörös szőnyeges fotók alapján Maisie Williams egyedül érkezett, azonban a közösségi oldalról kiderült, hogy a fotósok előtt ugyan valóban egyedül haladt el, de az eseményre vele tartott a barátja is.

Maisie és Ollie együtt a vörös szőnyeges partin:

Olvastad már? 7 dolog, amit tudnod kell a Trónok harca utolsó évadjáról

Ez volt az első alkalom, hogy egy ilyen hivatalos alkalomra a fiú elkísérte a párját. És, hogy mit lehet tudni Ollie-ról? Szinte semmit, a színésznő azonban egyszer már nyilatkozott vele kapcsolatban:

„Sokan furcsának találják, hogy egy híresség normális, hétköznapi emberekkel randizik. Én viszont nem nagyon találkozom más hírességekkel, lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de nem járok ezekre a partikra, valahogy jobban kedvelem a normális embereket”

Mondjátok, hogy nem imádnivaló Maisie!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője