Megerőszakolták Michael Jackson lányát - megrázó vallomás

2017.január.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az utóbbi időben egyre gyakrabban látjuk a nyilvánosság előtt szerepelni a pop királyának immár 18 éves lányát. Paris Jackson gyerekkorának nagy része teljesen az elszigeteltségről szólt. Amikor a nyilvánosság elé került, annak jellemzően valami botrány lett a vége. Emlékezetes például az a fotó, amelyen a maszkos Michael Jackson kézenfogva vezeti a két pici gyermekét, akiket egy Pókember-maszk takar.

Michael Jackson lánya, Paris Jackson
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A popsztár gyerekeinek nem lehetett normális gyerekkora, Paris Jackson a Rolling Stone magazinnal adott hosszú interjújában most beszélt arról is, hogy milyen furcsa volt az életük a híres-hírhedt Neverlandben.

„Soha nem mehettünk oda, ahová szerettünk volna... Az életünk ebből a szempontból ma már sokkal normálisabb, úgy élhetünk, ahogy bárki más”

A magazin interjúja nagyon sok érdekes és meglepő részlettel van tele. A legtöbben természetesen azt kapták fel, hogy Paris Jackson szerint valójában megölték az apját. Hogy mennyire volt a néhai popsztár paranoiája, vagy valóságos félelem a részéről, hogy üldözik, vadásznak rá és mennyiben volt felelős az orvosa a haláláért, azt ma már nem olyan könnyű eldönteni. Akármit is állít most a lánya, azt mindenképpen tudni kell, hogy mindössze 11 éves volt, amikor elveszítette az apját.

Paris Jackson David LeChapelle címlapfotóján:

Paris Jackson David LeChapelle címlapfotóján
Fotó: Rollinng Stone

A szenzációt nyilván a fenti eszmefuttatás jelenti, de a legtragikusabb és legfájdalmasabb rész, mégsem Michael Jacksonhoz, hanem Parishoz kapcsolódik, aki interjúban elmesélte, hogy 14 éves korában szexuális bántalmazás áldozata lett egy nála sokkal idősebb vadidegen férfi megerőszakolta:

„Nem akarok túl sok részletet elmondani erről, de egyáltalán nem volt kellemes tapasztalat nekem, annyira nehéz volt nekem akkoriban, képtelen voltam erről bárkivel is beszélni”

Paris Jackson 11 évesen nagynénjei társaságában a Michael Jackson emlékére szervezett koncerten:

Paris Jackson 11 évesen a Michael Jackson emlékkoncertjén
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A lány rengeteg intim részletet osztott meg a családja életéről, ami nyilván nagyon érdekes lehet a kivéletes popsztár rajongóinak, de egyben igencsak fájdalmas vallomás arról, hogy a temérdek pénz, valóságos földi álomvilágnak tűnő környezet sem segít abban, hogy megvédjen, hogy biztonságot nyújtson.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője