Megrugdosta, párnával fojtogatta Johnny Depp a feleségét

2016.június.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a 30 éves színésznő nem csak lejáratni, és dollármilliókkal akarja lehúzni Hollywood sötét, szomorú hercegét, hanem a vádjai nagyon is valósak.

johnny depp, amber heard, válás, erőszak, bántalmazás, sms, stephen deuters, veri, verekedés, válóper
Fotó: Northfoto

Amikor kiderült, hogy Amber Heard beadta a válókeresetet két nappal Johnny Depp édesanyjának halála után, úgy tűnt, ebben a történetben ő lesz a szívtelen, önző, törtető fruska. Amikor a színésznő előállt a fotóval, amellyel megmutatta, hogy a filmvilág legnépszerűbb kalóza hogyan agyabugyált el, akkor együttérzés helyett rásütötték, hogy undorító eszközökkel akarja lejáratni a sztárt.

Miközben Depp családjának minden megnyilatkozását megfellebezhetetlen igazságnak fogad el a többség, addig Amber lépéseit a többség csak a pénzéhsége újabb elrettentő példájának látja. Bárhogy is igyekszünk pártatlannak lenni a kérdésben, nagyon úgy tűnik, hogy a világ nagyobb fele még mindig inkább Johnnynak szeretne hinni. Pedig...

Tegnap a PageSix magazinnak sikerült felkutatnia egy újabb tanút, aki elmondta, hogy egyszer személyesen látta, hogy a színésznő hogy nézett ki Johnny egyik ámokfutása után. A beszámoló szerint Amber szája fel volt szakadva, a hajából pedig egy jókora csomót kitépett Depp. A történet mindössze 3 hónappal az esküvőjük után történt, és állítólag már akkor megegyeztek, hogy még egy évet adnak a kapcsolatuknak, és aztán elválnak, ha nem történik változás.

Egy hónappal az a falba ökölözés után még mindig fáslis kézzel érkezett Ausztráliába
Fotó: Northfoto

A pár ismerőse elmesélte, hogy amikor Depp a A Karib-tenger kalóza új epizódját forgatta tavaly Ausztráliába, akkor homályos munkahelyi balesetre hivatkozva egy hónapig állt a forgatás, mert a színésznek vissza kellett repülni Amerikába, hogy megműtsék a kezét. A rejtélyes sérülést azonban egyáltalán nem a forgatás során szerezte a sztár, hanem egy házastársi összeszólalkozás során sikerült úgy ököllel a falba vágnia, hogy kórházi beavatkozás lett a vége. Ugyanekkor történt, hogy egy párnával is fojtogatta fiatal feleségét. Blabla - gondolta mindenki, hiszen elő lehet rángatni egy barátot, akik készséggel mocskolódik, ha a válás után ő is megkapja a részét a "bánatpénzből". Csakhogy....

Egy nappal később kiszivárogtak Amber Heard és Johnny Depp asszisztense, Stephen Deuters közötti sms-váltások, amiben a színész titkára próbálja elsimítani a fiatalok közötti nézeteltérést. Mikor? Egy évvel a lakodalom előtt. Amikor elmondtam neki, hogy megrúgott, sírva fakadt - írja az asszisztens. Gusztustalan volt, amit tett, és ezt ő is tudja - folytatja. Hogy miért írta ezt? Mert Johnny Depp egyszerűen nem emlékezett rá, hogy előző este megrugdosta a barátnőjét. Deuters afféle közvetítőként próbálja tolmácsolni a színész érzelmeit: Jobbá szeretne lenni, ezt nagyon egyértelműen kifejtette ma reggel, úgy érzem, nagyon kritikus állapotban - áll egy másik sms-ben. A legdöbbenetesebb talán, hogy Amber Heard azt válaszolja még 2014 májusában, hogy: Annyiszor megtette ezt már korábban. Tokióban, a szigeten és Londonban (emlékszel?), és én mindig maradtam. Mindig hittem benne, hogy képes lesz megváltozni...de aztán háromhavonta, vagy valahogy így ugyaebben a helyzetben találom magam.

Ez egyértelműen azt jelenti, hogy Johnny Depp már jóval az esküvő előtt is viszonylagos rendszerességgel bántalmazta Ambert. Persze, rögtön jön a kérdés, miért ment akkor mégis hozzá? Nos, aki látott már bántalmazó kapcsolatot, esetleg volt része ilyenben, az talán megérti, hogy nem olyan könnyű kilépni belőle, sőt inkább iszonyatosan nehéz.

Az egész történet egyre sötétebb, szomorúbb és felkavaróbb, és Amber Heard állítólag még tele van bizonyítékokkal. Erről persze mindenkinek megvan a véleménye, vannak akik szerint a színésznő folyamatosan kreált bizonyítékokkal áll elő, és az egész bántalmazás-ügy csak lejáratás. Természetesen nem tudjuk, hogy mi az igazság, sőt a szerkesztőségen belül is sokan hisznek Depp ártatlanságában. Élünk a gyanúperrel, hogy a nyílt színen kellene ököllel vernie a válófélben lévő feleségét a sztárnak ahhoz, hogy valóban bűnösnek lássa a többség, bár valószínűleg felmentő körülményt még így is sokan találnak. Nagyon fájdalmas ez a történet, és nagyon valószínű, hogy a végén vagy ezért, vagy azért még inkább fájni fog.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nemcsak finomak, de a gyulladást is csökkentik ezek az ételek

Nemcsak finomak, de a gyulladást is csökkentik ezek az ételek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)