Mila Kunis nem is akart férjhez menni, aztán megtalálta élete szerelmét

2014.július.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mila Kunis és Ashton Kutcher sok mindent éltek meg elsőre az utóbbi években, és idén még egyet kipipálhatnak: megszületik első közös gyerekük. A színésznő a W magazinnak mesélt őszintén arról, hogyan alakult át barátságuk szerelemmé, miután megismerték egymást az Azok a 70-es évek show-ban a múlt évezred végén.

"Az első igazi csókom volt vele a sorozatban" – meséli Mila Kunis, majd hozzáteszi: "Sőt, volt egy rész, amikor a szalagavatóra is együtt mentünk". Vajon tudta akkor a színésznő, hogy egy napon a vőlegénye lesz az akkor még nagyon fiatal Ashton Kutcher?

Kunistól azt is megtudtuk, hogy mivel olyan régóta ismerik egymást a vőlegényével, már nincsenek titkok és tabuk közöttük: "Nem elég, hogy a sorozatban ismertem meg a vőlegényem, de annak is örülök, hogy minden hibám meg is van örökítve az utókor számára… Gyakorlatilag minden megalázó dolog, ami egy lánnyal megtörténhet, velem ott megesett. Nem kérdés, látta már a legrosszabb formámat is. Ez valahogy megnyugtat" – nyilatkozta nevetve.

Bár Kutcher már volt házas, Mila nagyon izgatott az esküvő miatt. Soha nem akartam férjhez menni – tudtuk meg a várandós színésznőről. 12 éves korom óta próbáltam felkészíteni a szüleimet arra, hogy nem fogok megházasodni. Aztán ez megváltozott. Megtaláltam életem szerelmét – teszi hozzá, és ehhez mérten az esküvőről való elképzelése is megváltozott: Privát és titkos legyen. Kevés meghívottal. A szüleim ezzel megbarátkoztak, inkább annak örülnek, hogy egyáltalán igent mondtam.

Arra a kérdésre, hogy vajon a színésznő készen áll-e az anyaságra, meglepő de egyben megnyugtató választ kaptunk: "Soha nem akartam olyan ember lenni, akinek a munkája elveszi minden idejét. Nekem a színjátszás csak egy hobbi volt, amiből aztán mesterség lett, de ettől még nem élek-halok a színészetért. Biztos vagyok abban, hogy Meryl Streep máshogy gondolkodik. De én nagyon izgatottan várom azt, hogy főállású anyuka legyek" – magyarázza izgatottan.

A szülésig Mila Kunis és Ashton Kutcher amennyire csak lehet meghúzzák magukat, és pihennek. Már amennyire ezt megtehetik: "Paparazzik parkolnak éjjel-nappal a házunk előtt. Kerülőutakon kell járnom, hogy le tudjam őket rázni. Le akarják fotózni a hasam, csak hogy bizonyítékuk legyen arról, terhes vagyok. Nem tudom, miért törődnek velem ennyit. Évek óta azt pletykálják, hogy terhes vagyok, és most, hogy igazuk lett, nem hagynak nyugton" – meséli teljesen jogosan felháborodva.

Bár megértjük aggodalmukat, mi azért már alig várjuk, hogy lássuk őket kiscsaládként.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője