Nagyot néztek a turisták: egyszer csak Kate Middleton hajtott be a Buckingham Palotába

2018.december.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha jártál már Angliában, Londonban, akkor bizonyára nem hagyhattad ki azt sem, hogy elzarándokolj a Buckingham Palotához.

Kate Middleton
Fotó: Getty Images

A világ egyik legismertebb turista látványossága a királyi család lakhelye, ahol az őrségváltás a legnagyobb látványosság. Persze, aki arra jár valószínűleg kivétel nélkül eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha éppen most jönne friss levegőre a királynő az erkélyre, vagy a pont elcsípné, amint mondjuk Harry éppen hazafelé jönne az edzőteremből. Mindenki tudja, hogy egy ilyen spontán találkozásnak nagyjából nulla az esélye. A királyi család tagjai nem a jól ismert bejáraton közlekednek, és egészen biztos, hogy csak úgy nem állnak ki egy alsó nadrágban arra az erkélyre, amely előtt minden áldott nap turisták tömkelege leselkedik befelé.

Ez volt Vilmos és Harry utolsó beszélgetése Diana hercegnővel!

Ez volt Vilmos és Harry utolsó beszélgetése Diana hercegnővel!

A találkozásnak persze csak nagyjából nulla az esélye, most kiderült az is, hogy a csekélyebb esély is realitássá válhat. Most például a Buckingham Palota előtt várakozó tömeg alig hitt a szemének, hogy egyszer csak kinyílt az aranyozott kapu, és nem más hajtott be, mint Kate Middleton. Igen, a hercegné egyenesen a főbejáratot használta, és ami eléggé meglepő, hogy ő maga is ült a volán mögött. Tudjuk, hogy a királyi családban meglehetősen nagy hagyománya van az autóvezetésnek, de ha jól emlékszünk, amióta hercegné lett, azóta még nem nagyon láttuk Kate Middletont vezetni. Egészen hihetetlen meglepetés lehetett a turistáknak!

Lapozz egyet a videóhoz:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BrSrTEPgsI5/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon At Buckingham Palace. #127468;#127463; When you're so lucky and get a shot of Kate Middleton right when she gets to the Palace. #128517; #london #katemiddleton #buckinghampalace #visit #tourist #vacation #luckygirl #christmas #duchessofcambridge Melli (@melissagrflx) által megosztott bejegyzés, Dec 12., 2018, időpont: 7:10 (PST időzóna szerint)

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője