Pinkre támadt az internet: az énekesnő veszélybe sodorja a kisfiát?

2017.július.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahogy a legtöbb hírességet, úgy Pinket sem csak jóindulatú rajongók követik Instagram-oldalán. A popsztár nemrégiben feltöltött egy fotót, amin gyerekeivel, Willow-val és Jamesonnal főz, és a kisfiút egy kenguruban tartja a mellkasán, miközben elemeli a zöldséget a tűzről. Oké, valóban nem a legjobb ötlet a kisbabáddal a melleden kerülgetni a forró tűzhelyet, de a fotón egyértelműen látszik, hogy Jamesont szorosan tartja a kenguru, ráadásul Pink távol tartja magától a serpenyőt.

Pinkre támadt az internet: az énekesnő veszélybe sodorja a kisfiát?
Fotó: Instagram

Láttad már? Pink szelfizik, miközben szoptatja a kisfiát, mi pedig imádjuk érte

Persze a szőrszálhasogató kommentelők rögtön ráugrottak a témára, és kiélvezték, hogy végre fogást találhattak az énekesnőn. Néhányan szimplán csak megjegyezték, hogy ez veszélyes, míg egy másik követő komplett tanáccsal látta el Pinket.

"Én kenguruba rakom a kisbabámat mindig, kivéve, ha forró ételt főzök. Ha mégis muszáj, akkor célszerű a hátadra tenni a gyereket. Így nem kerül szembe a forró tűzhellyel"

Nézd meg ezt is! Pink és 7 éves kislánya olyanok, mint az ikrek

Szerencsére Pink védelmezői is időben csatlakoztak a kommentháborúhoz, és megvédték a popsztárt.

"Nevetséges, hogy milyen könnyen ítélkeznek az anyák felett ezek az emberek. Biztosan azért van, mert ők "tökéletes" szülők. Azt kívánom, foglalkozzanak a saját életükkel, és hagyjanak téged béken. Gyönyörűek a gyerekeid. Élvezz velük minden pillanatot, mert gyorsan telik az idő" - írta az énekesnő egyik rajongója

Úgy tűnik, sok embernek nincs jobb dolga, mint olyan édesanyákban hibát keresni, akik valóban mindent megtesznek a gyerekeikért. Ha végiggörgetjük Pink fotóit, egyértelművé válik, hogy az énekesnő a tenyerén hordozza Willow-t és Jamesont, és még a felvetés is nevetséges, hogy ne vigyázna a testi épségükre. Mi veled vagyunk, Pink!

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @hartluck Happy Birthday My Love. The weight you carry and the strength you have has always fascinated me. What you've accomplished in your life (the impossible, many many times) and what you continue to do (invent, live, love, forgive, alchemize) is incredible. You, my dear, are incredible. You're gorgeous inside and out (we know) -you're the good egg that never cracks. We love you to the moon, the sun, we'd follow you anywhere. I wish you enough this year. Enough rain to be able to feel the sunshine. Enough laughter to make the tears not sting so bad. You're my grateful. P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 17., 11:08 PDT

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője