Rátámadt az internet Jessica Simpsonra a kislányáról posztolt fotó miatt!

2017.június.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jessica Simpson az a típusú büszke anyuka, aki előszeretettel posztol Instagramjára cukibbnál cukibb fotókat a gyerkőceiről. Az énekesnő hároméves kisfia, Ace Knute, és öt éves kislánya, Maxwell Drew már legalább akkora sztárok, mint Jessica maga, hiszen 3.7 millió követő olvadozik a telefonja felett egy új poszt láttán.

Jessica Simpson
Fotó: Getty

Ezt is nézd meg! Jessica Simpson kislányától elolvadsz!

Azonban úgy tűnik, Jessica most túl messzire ment el: a popikon posztolt egy fotót a kislányáról, amin Maxi bukósisakban és bikiniben áll a rollere felett, és úgy pózol, akár a legszexibb fehérneműmodellek. Az énekesnőre rögtön rátámadtak a kommentelők, amiért kihívó fotót töltött fel az 5 éves gyerekről, és persze azonnal kijelentették páran, hogy Jess alkalmatlan az anyaságra.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Safety first #128514; #MAXIDREW Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 5., 13:39 PDT

"Szégyen. Szexuálisan ábrázolni egy 8 évest." (Maxi egyébként 5.) "Jessica, szégyelld magad, hogy mutogatod a kislányod ahelyett, hogy megvédenéd". "Ennek a nőnek kéne agy és egy kis belátás. Nem használhatod ki a gyereked úgy, hogy bikiniben mutogatod a közösségi médiában" - írták a kommentelők.

Jessica szerencséjére azonban saját rajongói is jelen voltak, és rögtön védelmükbe vették az énekesnőt. Sok követő szerint a fotó ártalmatlan, és felesleges ekkora felhajtást csapni egy cuki bikinis kislányból, egyesek még azt is megjegyezték, hogy mindez nem verte volna ki a biztosítékot, ha kisfiú lenne a fotón.

Ti mit gondoltok?

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője