Sosem lesz vége? Uma Thurman bevallotta, őt is zaklatta Harvey Weinstein

2018.február.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Naivan azt gondoltuk volna, most már mindent tudunk Harvey Weinstein botrányairól és nem érhet bennünket újabb meglepetés, azonban úgy tűnik, még közel sincs vége a bántalmazott sztárok névsorának. Miután már a fél filmipar vallott a rendezőtől elszenvedett sérelmeiről, most Uma Thurman is elérkezettnek vélte az időt, hogy megnyíljon.

Uma Thurman
Fotó: Rexfeatures

Uma már novemberben is sokat sejtető kommenteket adott Harvey botrányára. Akkoriban annyit reagált, hogy "még le kell csillapodnia, de hamarosan elmondja, amit el kell mondania." Úgy tűnik, a színésznőnek legalább négy hónap kellett, hogy végre ő is elmesélhesse szívszorító történetét.

A New York Times-nak adott interjújában elárulta, hogy a Ponyvaregény forgatásán ismerte meg a rendezőt, és miután jó viszony alakult ki köztük, Harvey először Párizsban, majd Londonban próbálkozott be a nőnél. Először egy gőzfürdőbe csábította be a gyanútlan színésznőt, majd miután itt nem járt sikerrel, a következő alkalommal konkrétabban nyomult. Az ágyra nyomta Umát hotelszobájában, vonaglani kezdett rajta, és megpróbálta elővenni péniszét, de a színésznő szerencsére félre tudta lökni őt. Másnap Harvey félreértésre hivatkozva - ugyanis szerinte régóta flörtöltek - bocsánatot kért a hírességtől. Uma ekkor közölte vele, hogy sürgősen változtatnia kell a viselkedésén, mert így a munkáját és a szeretteit is el fogja veszíteni. A többi üggyel ellentétben itt elismerte Harvey, hogy áldozata vallomása igaz.

Nem csak Harvey-jel gyűlt meg Uma baja: Uma Thurman vádaskodik: majdnem meghalt Tarantino egyik forgatásán!

A színésznő hozzátette, hogy valójában az bántja leginkább, hogy rengeteg védtelen nő dőlt be a rendezőnek, és sétált bele naivan a csapdájába. Mivel Harvey sokakat fenyegetett azzal, hogy derékba töri karrierüket, a feltörekvő fiatalokat szörnyű helyzetbe kényszerítette. Azonban szerencsére az igazságszolgáltatás sem maradt el, és úgy tűnik, nem a lányok, hanem Harvey intett végül búcsút karrierének.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője