Szegény Emily Ratajkowski nem kap munkát, mert túl szexi

2017.július.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Emily Ratajkowski számára Robin Thickle klipje, a Blurred Lines hozta meg a sikert, hiszen itt tűnt fel először a tökéletes testű, topless táncos lány. Igaz, Emilyt mellei és feneke repítették a hírnévhez, elmondása szerint a klip után rengeteget küzdött, hogy az emberek ne csak egy jó nőként tartsák számon, hanem a többi értékét is észrevegyék. A modell kifejtette a Harper`s Bazaarnak, hogy nehezen talál munkát, mert az emberek nagy része nem tudja helyén kezelni a kinézetét és feminista gondolatait.

Emily
Fotó: Instagram

"Hímsoviniszta dolog, hogy az emberek nem akarnak velem dolgozni, mert túl nagyok a melleim. Mi a baj a mellekkel? Gyönyörű női részek, amiket ünnepelni kell. Kit érdekel? Jók, ha nagyok, jók, ha kicsik. Miért foglalkozunk ezzel?"

Ratajkowski egyébként éppen olyan híres a feminista gondolatairól, mint bikinis Insta-fotóiról. A modell nemrégiben hosszú levelet fogalmazott meg arról, hogyan kapott erőt a szexualitásán keresztül.

Ezt láttad már? Emily Ratajkowsky istennőként vonult, a nyakában volt többéves fizetésünk

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #127907; Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 26., 05:13 PDT

"A szexiséget sokan úgy értelmezik, mint egy közönséges dolgot, ami csupán a férfiak vágyaiért történik" - írta - "Számomra a szexiség egy fajta szépséget jelent, egy fajta önkifejezési módot, amit ünnepelni kell, ami csodálatos és nőies"

Ez a gondolat valóban nagyon üdvözítő, bár mi továbbra is érzünk egy kis ellentmondást Emily világmegváltó gondolatai és Insta-fotói között. Mindenesetre mi szorítunk neki, hogy végre ne csak a fenekét, de az eszét is elismerjék jövőbeni főnökei.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője