Totális átváltozás: új mell alatti tetkó, peroxidszőke haj, de régi-új Beckham-fiú?

2017.március.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tavaly nyáron még mindenki azzal foglalkozott, hogy Chloé Grace Moretz és Brooklyn Beckham új álompár Hollywoodban. A színésznő és sztárcsemete szerelme még a címlapokat is megjárta, igaz, a szerelemnek előbb lett vége, minthogy a közös fotójuk az újságosokhoz került volna.

Chloé Grace Moretz
Fotó: Getty Images

Chloé Grace Moretz sokat nem rágodhatott a zátonyra futott kapcsolatán, ugyanis folyamatosan dolgozik, ebben az évben akár film is a mozikba kerülhet, amiben a mindössze 20 éves sztár főszereplő lesz majd. A karrierje tehát csodásan alakul, de úgy tűnik, a magánéletében is fontos dolgok történnek. A színésznő az utóbbi napokban teljes átalakuláson megy át, levágatta és teljesen kiszőkíttette a haját, plusz a sztárok egyik kedvenc sztártetoválójánál, Dr. Woo-nál is járt, aki egy újabb tetkóval egészítette ki a Chloé már eddig is szépszámú gyűjteményét. Az új mell alatti tetoválás a pozitív hozzáállást hirdeti, hiszen a felirat annyi: "jobb lesz, mint ez".

Chloé új haja:

Chloé Grace Moretz új, szőkített hajjal
Fotó: Twitter

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @lorrigoddard_ @gregoryrussellhair Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 11., 16:48 PST

Nos, úgy tűnik, hogy a nagy átváltozás mellé viszont a régi pasi dukál majd, hiszen egyre inkább úgy tűnik, hogy Chloé és Brooklyn mégsem nagyon bírják egymás nélkül, és a közösségi oldalaikat böngészve a rajongóiknak olyan benyomásuk támadt, hogy a páros megint egyre közelebb kerül egymáshoz, és máris arról pletykálnak, hogy újra egy párként tekinthetünk rájuk.

A színésznő új tetoválása a melle alatt:

Chloé Grace Moretz új, mell alatti tetoválása
Fotó: Instagram

Chloé Grace Moretz korábban már mutatott melltájéki tetoválást a vörös szőnyegen:

Chloe Grace Moretz tetoválások
Fotó: Getty Images

A rajongók szerint Chloé újra felbukkant Brooklyn Instagram oldalán:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Can't wait till may #128213; bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 6., 12:25 PST

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője