Döbbenetes a hasonlóság: íme Elvis Presley unokái!

2017.december.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Idén 40 éve, hogy Elvis Presley megteremtette a rock`n rollt és távozott az élők sorából, és igaz, a mai napig könnyezzük a halálát, szerencsére hátrahagyott némi utánpótlást. Ahogy idősödik a két unoka, egyre durvább a hasonlóság köztük és nagyapjuk között.

Láttad? Rémes ruhában Elvis unokája, Riley Keough

És íme a két ifjú Presley leszármazott:


Riley az ismertebb, hiszen feltörekvő színésznőként már olyan filmekben játszott mint a Runaways - Rocker csajok, A jó orvos, JackDiane és a Magic Mike Matthew McConaughey és Canning Tatum oldalán. Bár Lisa Marie Presley és Danny Keough lányaként felnőtt 28 éves nőnek - akinek Michael Jackson volt az első, Nicolas Cage pedig a második mostohaapja -, akár a botrányaitól is hangos lehetne a sajtó, ő maga mégis a született elegancia és visszafogottság.

Az 1992-ben született, lánytestvérével ellentétben kimondottan visszahúzódó és titokzatos Benjamin Keough döbbenetesebben hasonlít a Királyra. Olyan aura veszi körbe a szívtiprót, amely édesanyjára is hatással van. Elárulta, hogy fia gyakran hatalmas feltűnést kelt az utcán, hiszen az emberek azt hiszik, mikor meglátják, hogy Elvis valóban él még!

Hogy milyen átélni az Elvis élményt, azt hamarosan a magyarok is megtapasztalhatják: 2018. június 6-án Budapestre érkezik a The Wonder of You koncert, ahol hatalmas kivetítőn "életre" kel a zenei géniusz. Szimfonikus zenekar kíséri majd Elvist, és özvegye, Priscilla Presley személyesen is megjelenik.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Please ovation for Elvis's genes!!#128513;#128513; Elvis(grandpa) and his only grandson Ben #10084; #theking #elvispresley #benjaminkeough #kingofmusic #kingelvis ELVIS PRESLEY#128081; (@thekingelviss) által megosztott bejegyzés, 2016. Nov 4., 14:52 PDT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője