Bejárta az egész internetet ez a vicces fotó Kate Middleton-ról

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Londonban tombol a Royal Ascot lóverseny, ahova természetesen a királyi család tagjai is lelkesen ellátogatnak. Erzsébet királynő eddig minden nap valamilyen újabb élénkszínű, vidám kosztümben tette tiszteletét, Kate Middletont viszont csak az első napon láttuk – de reméljük, még visszatér a népszerű rendezvényre!

Kate Middleton Royal Ascot
Fotó: Profimedia

A csodaszép, egyedi tervezésű csupacsipke Alexander McQueen összeállítását már megcsodáltuk, de itt még egyszer megnézheted, viszont most nem az eleganciájáról, hanem a humoráról kell szót ejtenünk.

Hihetetlen! Nézd milyen elképesztő kalapokban illegetik magukat a nők a Royal Ascot lóversenyen Angliában

Úgy véljük, az jelenti az igazi szupersztár státuszt, ha valakiről mém készül, de legalábbis népszerű internetes viccé válik. No, persze ez Katalin hercegné esetében még csak véletlenül sem negatívan sül el, senki nem neveti ki őt, vagy nem akar belőle csúfot űzni, viszont képtelenség kacagás nélkül megnézni ezt a fotót róla és Edward herceg feleségéről, Sophie-ról.

Kate Middleton Royal Ascot Sophie

A fotó akkor készült, amikor a hercegné beült Katalin lovaskocsijába, hogy együtt utazzanak a Royal Ascot helyszínére, azonban úgy tűnik, vagy a lovak, vagy a kocsi, vagy csupán megbotlott, mindenesetre valami kibillentette Sophie-t az egysúlyából, és majdnem rázuhant Kate-re. Kíváncsiak vagyunk te milyen fejet vágnál, ha éppen repül feléd valaki egy óriási kalapban, talán valami hasonlót, nem?

Katalint sem kell félteni, a reflexei remekül működnek, nem csoda, hisz két kisgyerek édesanyja, és azonnal megmentette Sophie-t – és magát - egy kellemetlen (rá)eséstől. A két előkelőség utána már csak nevetett a helyzeten, és Vilmos herceg is csatlakozott a mókához. Ezek után már garantáltan szuper hangulatban telhetett a délutánjuk. És attól sem tartunk, hogyha Kate meglátja magáról ezt a fotót az interneten, akkor elszégyellné magát.

Egyébként nem véletlenül tűnik Katalin csipkeruhája ismerősnek, tavaly egy szinte pont ugyanilyet viselt a Royal Ascot derbin, csak akkor azt a Dolce & Gabbana tervezte számára.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője