GLAMOUR Women of the Year 2015 - Az év legsármosabb pasija: Lakatos Levente

2015.március.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az egyik legnagyobb közkedveltségnek örvendő GLAMOUR Women of the Year kategória nem is hölgyekből áll, hanem férfiakból, ráadásul abból is a legsármosabbakból. Az idén is, mint minden évben, nagyon erős volt a mezőny és annál szorosabb a verseny, de végül a végtelenül kedves és közvetlen Lakatos Levente vihette haza Az év legsármosabb pasijának járó szobrot a Budapesti Operettszínházban tartott díjátadóról. Az íróval beszélgettünk a díjátadó után.

GLAMOUR Women of the Year 2015 - Az év legsármosabb pasija: Lakatos Levente
Fotó: Szombat Éva

Hogyan fogadtad Az év legsármosabb pasija elismerést?
Nagyon meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen erős mezőnyben, ahol ekkora rajongótáborral rendelkező férfiak indulnak, az olvasók engem fognak választani. Nagyon megtisztelő.

Most jelent meg az új könyved, az Aktus. Erről mesélj egy kicsit! Milyen volt a fogadtatása?
Ez is egy nagy meglepetés számomra, ugyanis nagyon jól indult, sokkal jobban, mint a korábbi könyveim. Egy 890 oldal terjedelmű könyvről beszélünk, amit nevezhetnék is egy elnyújtott aktusnak, csak hogy ilyen szóviccel éljek, és aminek még így is elkelt már az első három hétben az első nyomása, úgyhogy most készül a második. Szeretik nagyon, és ha Instagramon rákeresel a #mutimitolvasol hashtagre, akkor szinte minden második fotó ez a könyv, úgyhogy nagyon büszke vagyok a teljesítményére. Témáját tekintve egy romantikus alapra helyezett krimi, tehát a kettő összeállása a könyv.

Most dolgozol-e új íráson?
Az első könyvem, a Barbibébi folytatásán dolgozom, amit nagyon sokan várnak, főként azok, akik már az első kötet óta az olvasótáborba tartoznak. Lesz egy csomó meglepetés benne, főleg, hogy az első kötetem 2010-ben jelent meg, tehát még öt évvel fiatalabb fejjel írtam. Nagyon izgalmas ugyanazokkal a karakterekkel dolgozni öt év múltán úgy, hogy ők is értek közben, és felnőtté váltak.

Fotó: Szombat Éva

Hol fogod tartani a Women of the Year díjadat?
Az íróasztalomon. Van egy Aranykönyv díjam, amit a Bomlás című könyvemért kaptam, és mellette. Gyakorlatilag írás közben ezeket fogom látni, ezek fognak motiválni a munkában.

Legközelebb hol találkozhatnak veled az olvasók?

A GLAMOUR-napokon az Árkádban fogok dedikálni, április 9-én este 6 órakor.

Nézd meg A legsármosabb pasi kategória jelöltjeinek a kisfilmjét:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője