Interaktív - Exkluzív belépő a GLAMOUR Women of the Year gálára FOTÓK

2015.március.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hetedik alkalommal adtuk át a Women of the Year díjakat. Ezúttal az impozáns Budapesti Operettszínház adott otthont a gálának, melynek sztárfellépője a Blahalouisiana volt.

Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője, ahogy a köszöntő beszédében elmondta, a Women of the Year gála kategóriáinak jelöltjei mindannyian nyertesek, hiszen őket ti, az olvasók választjátok be. És egy alkotóművész számára ez lehet a legnagyobb elismerés, az, hogy el is nyeri a hőn áhított szobrot, már csak hab a tortán.

A 2015-ös GLAMOUR Women of the Year gála nyerteseinek névsorát itt megtaláljátok, hamarosan még rengeteg pink szőnyeges fotóval jelentkezünk, valamint izgalmas interjúkkal és számos meglepetéssel is készülünk.

Addig is nézzétek végig a WOTY gálán készült Instagramos fotókat, hiszen semmilyen galéria nem hasonlítható a helyszínen és a backstage-ben készített bennfentes képekhez. A fotók láttán úgy érezhetitek magatokat, mintha ti is ott lettetek volna, mivel nem mások, mint a díjátadó meghívott sztárjainak Instagramjáról gyűjtöttük össze őket.

Jó böngészést!

Kattints ide:

Interaktív - Exkluzív belépő a GLAMOUR Women of the Year gálára FOTÓK Dőlj hátra, és élvezd testközelből a 2015-ös pink szőnyeges gálát!


Galéria

Bezárás
2021.06.29.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője