Aki imád a kamera mögött állni: Debreczeni Zita

2016.február.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

2016-ban új kategóriával bővült a Women of the Year, idén szavazhatsz a kedvenc közösségi média-sztárodra is. A jelöltek között szerepel a modellből sikeres fotóssá avanzsált Debreczeni Zita is. Fel is tettünk neki pár kérdést ezzel kapcsolatban.

debreczeni zita
Fotó: Instagram

Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy te vagy a Women of the Year új kategóriájának, Az év közösségi média-sztárjának az egyik jelöltje?
Talán sablon szövegnek fog tűnni, amit mondok, de valóban meglepett. Az oldalaimat elsődlegesen nem divattippek vagy sminktanácsok miatt követik az emberek. Az életem "mindennapjait" mutatom meg, és igyekszem pozitív példával járni a fiatalok előtt. Tanulok, dolgozom és a saját ritmusomban és szabályaim szerint élek. Ez a jelölés egy óriási visszaigazolás nekem. Megerősít abban, hogy valószínűleg jó úton járok...

Mit gondolsz, melyik sikerednek tudható be, hogy ennyi rajongód/követőd van?
Hát, valójában ezt nekem sem egyszerű megítélni. Mivel több oldalam is van, mindegyiknek picit eltérő tartalma és eltérő érdeklődési körrel rendelkező követőtábora van, így erre nehéz válaszolnom. Azt látom, hogy melyik felületen milyen tartalom a népszerűbb, mi hol kap több lájkot. A fotós oldalamon például egyértelműen a munkáimmal kapcsolatos bejegyzések a legnépszerűbbek, míg más oldalaimon a stílussal, divattal, vagy utazással kapcsolatos bejegyzések vezetik a toplistát.

debreczeni zita
Fotó: Instagram

A kamera melyik oldalát szereted jobban?
Mostanában már egyértelműen inkább a kamera mögött szeretek állni. Idővel el lehet szokni a modellkedéstől, és ez velem is megtörtént. Már szívesebben nézegetem az általam készített, mintsem a rólam készült képeket.

Milyen fotókat szeretsz megosztani? Melyik a kedvenc filtered?
Kár lenne tagadni, leginkább azokat a munkáimat szeretem megmutatni, amikre büszke vagyok. Persze nem csak ilyen képeket osztok meg, s mobiltelefonnal készült fotót is gyakran posztolok. De ezek a legkedvesebbek. Kedvenc filter? Hát az nincsen így konkrétan. Én is próbálgatom őket, de azt nem szeretném, ha a képeimet visszanézve azt látnám, hogy folyton ugyanazt a filtert húzom az összesre.

Fotó: Instagram

Ne felejts el szavazni Debreczeni Zitára és a többi kategória jelöltjeire itt: http://woty.glamouronline.hu/szavazas

Kövesd Instagramon (@zitadebreczeni) és Facebookon is:
https://www.facebook.com/debreczeni.zita

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője